Drage čitateljice i čitatelji, korisnici foruma Klokanice, pred vama je nova redizajnirana Klokanica i zanima nas vaše mišljenje, ideje i prijedlozi.
Ovdje možete pisati i sve poteškoće na koje nailazite prilikom korištenja novog foruma.
Molimo vas da odvojite nekoliko minuta i pomognete nam kako bismo vam mogli ponuditi još kvalitetnije korištenje foruma.
Vaša Klokanica
Citiranje korisnickog imena svakako rijesit.Moze li se maknuti ono prikazi vise i da se odma vidi cijeli post? Molim vaaaasNe moze se promijeniti ticker? Nece da prihvati novi kod u potpis? Moze li se povecat ikona profilne slike? Bit ce toga jos 😆Ps. Dizajn 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zasto vise nema posebno odvojeno teme koje ja pratim? Ovako svaki put iznova moram trazit temu medu aktualnima. I kada se otvori neka tema otvori se prva stranica pa moram prebacivati na zadnju i traziti koji je zadnji procitan post. I takoder mi se ne svida sto se pre malo postova vidi po jednoj stranici.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Zašto se na nekim postovima prikazuje korisničko ime, a ne nadimak? Ti se problemi nisu prije pojavljivali. Riješite to sto prije jer se na ovaj načelo krši načelo privatnosti korisnika foruma.
Ofnica, riješeno je. Sad su svi usernamevi točni. Isprike radi ne namjerne greške. Ako primijetite da je negdje još greška javite mi pa ćemo srediti.
Mene zovu kad nešto ne radi...
Sortiraj odgovore
Najstariji