Nošenje u klokanici

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • @ivana@
    07. Studeni 2014. 21:37

od koje dobi se beba moze nositi u klokanici? da li se beba od tri mjeseca smije nositi u klokanici i vremenski koliko dugo?

LuKi5
    08. Studeni 2014. 09:27

Kakva klokanica, ona 2 u 1 ili samo ona gdje gleda za naprijed?

14.06.2014. L ♥

pčelica9
    08. Studeni 2014. 09:57

Ja imam onu kaj moze gledati i naprijed i prema meni. Kad moze u tu?

LuKi5
    08. Studeni 2014. 11:33

Kazu da mogu od mjesec dana u nju ako je sve u redu sa kukovima. Iako ja sam pocela ga stavljat tek s 4 mjeseca. Vidila sam bebe da nosaju od 1 mj. ali mi se to cinilo nekako prerano.

14.06.2014. L ♥

Madrugada
    08. Studeni 2014. 11:51

I ja sam pocela tek sa 4,5 mj,iako ima nastavak (ergobaby klokanica)i za male,koji ne drze glavu.al mi se ciniro rano.fizijatar i fizioter.(vjezbamo naime)su mi medjutim rekli da ne treba pretjerivat vremenski sa nosenjem u klok.,posebno ona u kojoj je beba prema tebi (kakvu imam ja)jer je neprirodan polozaj.beba naime mora gledat kao i mi odrasli,prema smjeru kretanja,a ne izvijat se

LuKi5
    08. Studeni 2014. 13:17

Da, to sam I ja cula, tocnije procitala negdje kad sam trazila info o tim klokanicama. Procitala sam I da dok su jos mali da im za kukove nije dobar polozaj kad gledaju prema naprijed uz to sto im zbog glave I vrata nije dobro, sad ne znam ako je to tocno. 
    Je li ti odmah prihvatio klokanicu?

14.06.2014. L ♥

tena123
    08. Studeni 2014. 19:30

ja sam našla nekakav teks koji uglavnom iznosi sve negativno o klokanici, te neprirodan položaj, pa zbog glavice, pa zbog nogica i kukića, al sad ga ne mogu naći. manje više se sve to odnosilo na baš male bebe. sve me to nekako odbilo od klokanice nezz..

Madrugada
    09. Studeni 2014. 10:37

Ma da,meni su i ortoped i fizijatar rekli da klokanicu ne koristiti previše i stalno.Tipa odite do ducana al ne i u duge šetnje.Moj je mali odmah lijepo prîhvatio klokanicu i u njoj,ko za vraga,zaspao kao top.Tako da sam je imala uz sebe kad bi bili u gradu,setnji,pa kad bi se rastulio,stavila bi ga u klokanicu,zaspao bi,i tako usnulog prebacila bi ga u kolica.Tn je palilo negdje od 5 do 8/9 mj zivota.Sad ima 10 mj,nisam ga neko vrijeme stavjala u klok.,pretežak je a mislim da mu je sada kada puzi i diže se,to prestaticno.
    Ma super je prakticna to stvar,al ne pretjerivati,30ak min nece napraviti štetu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.