Nošenje kapice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Karolina

    Karolina

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Evo, zanimaju me vaša iskustva u nošenju kapice. Naime, beba mi je stara mjesec i pol, vani nesnosne vrućine, navečer kad idemo u šetnju stalno sam u dilemi da li staviti kapicu ili ne, u većini slučajeva ne puše vjetar ili puše ali onak

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Mislim da mi mame ponekad malo pretjerujemo s oblačenjem
    Zapravo bi bebu trebalo obući onako kako smo sami obučeni. Novorođenčad bi trebala imati kapicu na glavu jer nisu još u mogućnosti regulirati tjelesnu temperaturu, ali tvoja beba već ima više od mjesec dana tako da joj kapica po ovim vrućinama sigurno više ne treba. Osim toga, bebice te dobi su obično zaštićene u onim zatvorenim košarama i mislim da jedva i osjete svježi zrak. Zato - bez kapice i bez brige

  • Avatar Dancccci

    Dancccci

    Broj poruka: 65

    Prijavi adminu

    https://lmtf.lilypie.com/DTd7p2.png [lmtf.lilypie.com]

    [daisypath.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar Nixie

    Nixie

    Broj poruka: 1015

    Prijavi adminu

    Ja svom stavljam šeširić ako ima sunca, a kapicu navečer nikad. U prvih mjesec dana (rođen u ožujku) imao ju je svega par puta.

  • Avatar cloudy

    cloudy

    Broj poruka: 3222

    Prijavi adminu

    Ja se ježim sad hladnijeg vremena i pametovanja okoline di je kapa….uh…

  • Avatar Igorovabebica

    Igorovabebica

    Broj poruka: 765

    Prijavi adminu

    Također! Ovaj moj mali ne može ni vidjeti kapu, odmah vrišti! Vrišti i kad mu slinček stavim pa mu ga moram skinuti, jer inače plače i neće jesti… meni su rekli d amu treba staviti dvije kapice (svekrva, Cloudy), jer se najviše topline gubi preko glave. Ma, Cloudy, ne daj da te to dira, ti si najbolja mama svome djetetu, ne oni i/ili one! 

  • Avatar cloudy

    cloudy

    Broj poruka: 3222

    Prijavi adminu

    Ma znam…al konstantno objašnjavanje me ubi…nego..čemu dvije? To prvi put čujem…a vidim ni tebi nije lako…

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.