Nezeljena trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • doslakaogost

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav. Nova sam na forumu. Na mnogim forumima i stranicama sam citala o nezeljenoj trudnoci. Help me pliz. 
    Imala sam spolne odnose s deckom 2 dana za redom po vise puta u danu. Ta 2 dana su mi bili plodni dani. Decko nije ejakulirao u meni ali se bojim trudnoce. Naime, prije toga nisam imala nikad spolne odnose s deckom do sada. Predpostavka o plodnim danima je bila na temelju dosadasnjih ciklusa. Zadnja menga mi je kasnila oko 2 tjedna pa se bojim da mi to nije pokvarilo ciklus i racunanje plodnih dana. 
    Ima li tko slicnih iskustava ili savjet za ubuduce. Citala sam da su sanse za trudnocu male u ovakvoj situaciji ali nisu iskljucene. Test za trudnocu se radi ako menga zakasni ali malo mi to dugo za cekat 2 tjedna. Trebam li se bojati trudnoce jer me nekako strah da menga opet zakasni

  • baby

    Broj poruka: 374

    Prijavi adminu

    Ako ne zelis trudnocu, preporucam da pocnete koristiti zastitu..a sto se tice situacije, sanse za trudnocu su male, ali uvijek postoje ali nemoj se brinuti, jer ce ti kasniti m sigurno i bit ces u vecoj panici..nazalost puno nas ovdje se mjesecima i godinama trudi svim sredstvima dobiti dijete pa tesko ide tako da ti zelim da ne budes trudna dok to sama ne zelis biti :) tedt napravi tek ako bi ti kasnila tjedan dana

  • sarsy_xu

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Cao svima, imam 17 god. i 20.8. sam imala odnos s momkom ali je kondom pukao i mozda je malo ejakulirao u mene. Zadnju menstruaciju imala sam 2.8  a sljedeca bi trebala biti 1.9., mnogo me strah jer ne znam da li mogu popiti tabletu za dan poslije jer je ovulacija prosla. Mogu neki savjeti kada da uzmem test da uradim?

  • BlackRose

    Broj poruka: 423

    Prijavi adminu

    sarsy_xu

    Cao svima, imam 17 god. i 20.8. sam imala odnos s momkom ali je kondom pukao i mozda je malo ejakulirao u mene. Zadnju menstruaciju imala sam 2.8 a sljedeca bi trebala biti 1.9., mnogo me strah jer ne znam da li mogu popiti tabletu za dan poslije jer je ovulacija prosla. Mogu neki savjeti kada da uzmem test da uradim?


    Pričekajte barem 2 do 3 dana prije očekivane menstruacije s testom, a najbolje je pričekati menstruaciju i raditi test ako ne dođe.

    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.