Da! U prvoj trudnoći sam spavala ko mala beba! I rodila sam bebu koja je od početka spavala ko mala beba. S njom sam bila naspavana, odmorna, načitana, puna snage. E, ali u drugoj trudnoći sam muku mučila s nesanicom. Katastrofa! Onda sam rodila bebu koja, naravno, ni nakon 10 mjeseci ništa ne spava. A ja sam kronično nenaspavana, neskoncentrirana, izmorena, krepana...
Uh joj ja cu jos malo zaboravit sta znaci naspavati se,u prvoj trudnoci nisam spavala zadnja dva mj ali mali je bio beba iz snova od kad se rodio spavao je od 7 navecer do 7 ujutro po danu isto bi samo jeo i odmah zaspao do godinu i pol nisam znala kako to djete place,u drugoj trudnoci nisam spavala od 20 tj ali mali je ziva suprotnost od prvog to djete nece nikako da spava ni kao beba a ni sad ima rutinsko budenje tri puta na noc a ima tri i pol godine,u uvoj trudnoci nespavam od 13 tj cak mi se cini da sam ja otvorila temu tu na klokanici o ne spavanju tako da sam sad u 32 tj i mucim muku sa nesanicom i dalje neki puti bi ujutro sjela i plakala satima od neizmoglosti kako sam iscrpljena tesko mi je napravit korak nikako ujutro ne funkcioniram,., kad se dignem ujutro treba mi dva sata da dodem k sebi da mogu pocet sa kuhanjem i spremanjem.Iskreno se nadam da ce ova bebica bit kao i prva pa da ce me pustit barem par dana da povratim malo snagu.U licu sam sva ispijena podocnjake imam strasne crne strah me vidjet izgledam uzas doktorica mi je nudila normabel za spavanje ali nisam pristala iskreno se nadam da ce i moje muke ubrzo prestati.
Sortiraj odgovore
Najstariji