Drage trudnice imate li problema sa spavanjem, ja zadnjih par noći uopće ne mogu spavati...probudim se oko 3, 4 i tek zaspim oko 6 ili čak 7...istovremeno imam i noćne more...prošlu noć sam sanjala svoju bebu kako plače jer je gladna a ja joj nemam što dati jesti...kao ja nemam mlijeka a ni novaca kupiti bebi hranu...grozno
da, a onda slijedi nespavanje iz sasvim drugih razloga
nikad neću zaboraviti jedan savjet jedne mame kada sam ostala trudna - spavaj, spavaj, spavaj cijelu trudnoću jer kad ti se rodi dijete, nećeš normalno spavati dok ne napuni 18
Moja zvrkica je bila kao beba iz priručnika...samo je jela i spavala i sada je dobrica zato me sada strah jer mi svi kažu da će mi drugo dijete biti vražičak...kao ako je prvo dobro, drugo je zločesto i obrnuto, vidjet ćemo...
ja sam u 32tj trudnoće i imam noćnih problema sa spavanjem..em se nemogu namjestit,em svako malo idem na wc....al zanimljivo je što se beba noću uopće ne javlja,tek ponekad zna lupit...
Na početku trudnoće su me mučile neke živopisne noćne more,i naravno mjehur ,a ali pasalo mi je ići ranije spavati,pa sam se stigla odmoriti...Nakon prvog tromjesječja spavam ko beba,vjerojatno zato što su mi dani i preispunjeni,vikendi isto tako,a trudit ću se da takvi i ostanu jer uskoro prestajem radit..Za uranjanje u san mi je najbitnije da idem bez razmišljanja,onako,uz laganu muziku,čitanje,zajebanciju s mužem,jer ako počnem razmišljat o nečem ozbiljnijem,mogu računat na cjelonoćnu vrtnju po krevetu ko na ražnju.
E sad,trbuh mi još ne smeta (29.tjedan sam), kako vi mame u kasnijim tjednima,jel vam treba neki jastuk za namještanje ispod 'lubenice' ?
Ja isto imam problema s nesanicom i čudnim snovima...imala sam noćnu moru da spavam, u nekakvom polusnu, ne mogu se dići, a beba plače i plače, a ja se ne mogu dići i razbuditi od umora
Sortiraj odgovore
Najstariji