Nemirna beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce97

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Cao drage moje. Htjela bih da cujem koje savjete od vas. Ovako, mojoj curici je 10 mjeseci, Bogu hvala zdrava beba, sve je u redu. Ali imamo problem sa uspavljivanjem. Od 3 mjeseca nije htjela na ruke da se uspavljuje, sto mi je bas, bas bilo drago. Stavim je u krevetic, dam mlijeko i kad popije, okrene se i zaspe. Do zadnjih mjesec dana fino je spavala navece ali  vise ne znam kuda udaram od nespavanja. Prvo, jedva je uspavam okrece se non stop, dize ruke, udara u krevetic, hvata se za sipke( i to sam probala zagraditi da ih ne moze uhvatiti, neuspjesno) nema sta nisam probala, po dva sata je uspavljujem. Sigurno cete reci kako je rano stavim spavati, oduvijek je spavala oko 20h a sad iako je stavim u 21h borba ziva. Ja bih je ostavila ali okrene se na stomak, tako nece da spava i onda place. Ako je ijedna imala slicno iskustvo, neka se javi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.