Nema ništa gore za trudnicu do li cijeli dan prekapati internet...

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • FLUFF

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Naravno da se treba nekaj malo pročitat oko trudnoće i poroda, ali se sve na kraju svodi na to da je svaki porod drugačiji. Imam iskustva sa tri poroda i nakon svega nisam niš pametnija i da idem opet rodit sigurno bi bilo neko novo iskustvo. Kad me trudna šogorica pitala kak je rodit rekla sam joj da samo moli boga da što prije prođe.

    Jedino što je dobro u cijeloj situaciji je da se bol poroda zaboravi. To nam je majka priroda sredila jer inače nikad nebi išle opet rađat. Sjetite se kak je bilo prije na samom porodu ali nakon kaj vam daju bebu na prsa sve se zaboravi.

    Zato slušajte sebe i svoje instikte. Slušajte svoje majke, bake jer njihovo iskustvo vrijedi zlata.

    P.s. za smirenje zubnog mesa pri rastu zubiju moja mama djeci je mazala crno vino (naravo u kapima).

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.