Draga Marija.
Želim svu sreću tebi i tvojem bebaču. Vjeruj mi znam kroz sto si prosla. Nasoj bebici je u 8 tjednu srceko prestalo kucati. Sada smo trudni 32+4 i u strahu od prvog dana, u ovoj trudnoci prosli smo svasta, krvarenje, upale, i otvaranje u 27 tjednu kada je moja curka rekla ja bi van. Nakon toga serklaza i da ne zaboravim strogo mirovanje od samog pocetka wc-krevet i tako vec 8 mjeseci. Ali ne predajemo se. Nadamo se izdrzati barem jos 4 tjedna. :-) . Nadam se da je tebi ova trudnoca bila laksa i da ce proci sve ok ;-).
Draga Marija,
Hvala Vam za ovaj članak!!! Bas ste me dirnuli i otvorili oci. Saznala sam da sam trudna i imam sve i muza odnosno vjencat cemo se u 9.mjesecu, posao stazista za koji mislim da cu ako sve bude u redu uspjet obavit do 11.mjeseca i takva me panika obuzima zbog toga da necu znati kako i sto, da cu se zbog svoje panike udaljiti od muza i slicno. Ali kad sam vidjela kako ste napisali da vas je zblizilo zajednicko gledanje trbuha kad se beba pomicala dali ste mi svjetlo. Isto tsko i kad ste napisali da drukcije razmisljate od frendica kao da ste mi dali snagu da zaista trebam biti sretna jer cu imati priliku biti mama! Hvala vam :)
Sortiraj odgovore
Najstariji