Najvažnija pravila za siguran san

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kristinka.popovic

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Mama sam djece u dobi od 14 i 12 godina i bebe od 9 mjeseci.Svi klinci su spavali od dolaska iz bolnice u kolicima (do navrsenog 2. mjeseca) samnom u sobi.Poslije toga su prebaceni u djecju sobu u kinderbet i nije bilo nikakvih problema sa privikavanjem oko spavanja(bez mame u sobi).Ako dijete zaplace u noci jer je gladno,ustanem i nahranim ga,a da ostaloj djeci ne remetim san.U jutro se svi ustanu odmorni i naspavani.Mislilm da zajednicko spavanje varira od roditela do roditelja.Ja nisam bila za tu opciju bas zbog straha(kad sam bila premorena od nocnog hranjenja bebe) od gusenja.Bitno mi je da djeca ne osjecaju odvojenost od mame,a da roditelji imaju svoju privatnost(neki tate se osjecaju malo “ugrozeni”ako beba spava s njima u krevetu-narusi se intima izmedu roditelja).

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.