Najdraža životinja vašeg djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dia
    27. Ožujak 2014. 14:31

Delfini. Sin mi je opsjednut njima. Moraju bit na majici, na cipelama, s njima se spava . Stalno ih crta. Odgovaraju svi datumi.

Pozdrav!

• tjagusic
    27. Ožujak 2014. 21:00

mi ne možemo na predstavu nažalost, ali najdraža životinjica nam je malena, ustvari sada već velika mini kozica koja nam je ljubimac. Petar bi bio sa njom cijeli dan, svaki dan!

mama trogodišnjaka i uskoro malene štruce... ima puuuno pitanja, a možda i koji odgovor za nekoga :)

lf.dukic
    28. Ožujak 2014. 10:49

Moji dečki najviše vole Simbu! Hakuna matata!

Klokanica
    01. Travanj 2014. 11:45

Dragi čitatelji, zahvaljujemo na sudjelovanju u nagradnom natječaju!
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/slobodne-aktivnosti/osvojite-ulaznice-za-predstavu-knjiga-o-dzungli-1354
    Ulaznice za predstavu "Knjiga o đungli" u Kazalištu Trešnja osvojili su Tinatar, kapetanicag i If.dukic. Čestitamo dobitnicima, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila. 
    Pozivamo vas da nam i dalje pišete koja je vašem djetetu najdraža životinja, a vaše komentare objavit ćemo u našoj temi s foruma!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.