Iz vlastitog iskustva mogu reci da djeca obozavaju pjesme s pokretima. Jedne od prvih koje su birane su Kad si sretan, Kako se sto radi ("Ovako se ruke miju, ovako, ovako...") i Hoki poki ("Ti stavi desnu ruku van. Ti stavi desnu ruku naprijed i protresi se ti sav. Učini hoki poki i dodirni ti svoj nos, u tome je cijeli štos."). Za igru obozavaju Izgubljeno pile ("Imali smo pile, malo pile, jedno malo pile od 3 kile..."). No, priznajem, Zeko i potocic izaziva najvece emocije. <3
Omiljena pjesmica naše mezimice je pjesmica koju je i njena mama pjevala kad je bila mala..Tata kupi mi auto pjeva se i ujutro i naveče, u autu, kad se kupa ili kad se igra.. pokoji put pjesmica se malo prilagodi njenim željama i mašti, tako da već imamo nekoliko varijanti te pjesmice. Vjerujem da Ivo Robić nije ni slutio da će ova pjesma biti ovoliko godina popularna. Kako se radi o pjesmici koju zna i moja mama, jer ju je nebrojeno puta pjevala, sada se često zna deseiti eto da tri generacije uživaju i zajedno pjevaju svima dragu pjesmu. I ro su neopisivi trenuci.
Nasa pjesmica za voznje u autu koje su kratke a ne smije mi zaspati do doma, je Kad si sretan - ja bi to sve fino odplesala za volanom a od godinu i pol i on plese u sjedalici, tako ga fino zabavim i razbudim :)Inace najvise trazi da mu pustam Wheels on the bus - i to zna sve odplesati :)
Ima 2 godine :)
Nase su pjesmice visibaba mala, ja sam ptica crna .. i leteci medvjedici.. nabrojila sam ih sve 3 jer mora biti niz da je kompletno :-) zeko i potocic samo pocela pjevati al sam zaboravila cijeli tekst :-/ no posto je malena tek 3 mj stignem nauciti . Drzim fige u nadi da cu joj moci otpjevati sve jer voli da joj se pjeva. Ako je dobre volje pjeva aaaaaaaa uz mene.
Sortiraj odgovore
Najstariji