Najdraža pjesmica vašeg djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klokanica
    22. Svibanj 2014. 14:43

Koja je vašem djetetu najdraža pjesmica?
    Tri odgovora koja nam ostavite od četvrtka, 22. svibnja do srijede, 28. svibnja u 11 sati, nagradit ćemo našom knjigom tjedna "Zeko i potočić" s CD-om u izdanju Naša djeca d.o.o.
    https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/igra-i-zabava/osvojite-slikovnicu-zeko-i-potocic-s-cd-om-1540

22. Svibanj 2014. 14:49

Moj malac uvijek pocne plesati na pjesmicu Zuti cvijetu, mali cvijetu:
    Zuti cvijetu, mali cvijetu,
    veselo mi rasti
    moju sobu i moj dom
    uvijek mi krasi.
    Zalit cu te, pazit cu te
    i na sunce stvait cu te
    bit ces uvijek najljepsi ti,
    medju cvijecem svim.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• BookLover
    22. Svibanj 2014. 15:23

Moja curica upravo Zeku i potočić najviše voli. Kad je još bila sasvim mala bebačica nabavili smo patuljastog kunića, prekrasnog, sivog, koji je bio njen prvi prijatelj i pjesmicu je, tepajući, pjevala njemu. No, naš je kunić nedavno uginuo i naša je tuga bila pregolema i zato sada, kada pjeva tu pjesmicu, malecka kaže "Znaš, možda je i zeko slijedio laste u dalek južni kraj i sad mu je tamo lijepo". A ja se nadam da je tako, gdje god bio.

bertoschka
    22. Svibanj 2014. 15:25

Blistaj,blistaj zvijezdo mala..... (sa ovom pjesmom su je uspavljivale tete u vrtiću i na kraju je postala i naša uspavanka)

kisica
    22. Svibanj 2014. 15:32

E moj medo zar ti neznaš reda:)

JelenaBM
    22. Svibanj 2014. 15:35

Kad si sretan :)

• NAANAA
    22. Svibanj 2014. 15:36

Uz ljuljuškanje i okretanje moja djevojčica najviše voli onu staru :)
    Ja sam mala princeza
    Suknjica mi od veza,
    Slamnati šeširić,
    rukavice od krepa
    pa zar nisam lijepa...

• bubi13
    22. Svibanj 2014. 15:40

Kada je moja četverogodišnjakinja bila bebica svakodnevno nam se događalo da nam se njezina dudica negdje zagubila, pa kako ona pri tome ne bi plakala ja sam taj događaj opjevala, a pjesma ide ovako: Tko je vidio dudu,dudu, tko je vidio du-du-du. Dudica nam je noge dobila, i na duge pute pobjegla. Otišla je vidjeti mora daleka, i plivati sa plavim ribama. Tko je vidio dudu,dudu, tko je vidio du-du-du.  Danas kada tražimo neku njezinu izgubljenu igračku pjevamo istu pjesmicu plešemo i smijemo se baš kao i kad je bila beba.

• sanja2305
    22. Svibanj 2014. 15:53

Nije lako bubamarcu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.