Najčešće bolesti u vrtiću: Što očekivati i kako pomoći djetetu?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Darijar

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Sin ima 19.mj. Početkom travnja krenuo je u vrtić i nakon 2 dana dobio je bronhitis. Dok nije krenuo u vrtić uvijek je bio zdrav. Sada prečesto ima upale grla i zbog toga razmišljam da ga ispišem jer je do sada popio 5,6 antibiotika (augmentin, cefaleksin, sumamed i sl.). Nije mu doktorica odmah davala antibiotike jer nije imao temperaturu, samo kašalj, pa smo pokušali biljne sirupe ali ni jednom nisu pomogli. Dobije temperaturu i onda doktorica prepiše antibiotik. Sad me je strah što tako često pije antibiotike pa bih ga najradije ispisala iz vrtića. Znam da je to normalno u početku dok ne ojača imunitet, ali mislim da je ovo ipak prečesto.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.