Mudrosti / biseri naše dječice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mimi41
    18. Lipanj 2014. 14:08

Imam curicu od 6 i dečka od 1,5 god. I tako jednog dana pita ona mene: " hoće li braco kad naraste biti stariji od mene?!" .....ja riknula od smijeha.

mmama2
    17. Siječanj 2015. 18:14

već sam negdje pisala ali evo sad vidim temu i javljat ću se češće sigurno ... mali 2 godine i 10 mjeseci.... bolestan, šmrkavi.. sjedimo za stolom i jedemo ja komentiram tati kako je P pao imunitet i zato je bolestan.. P se diže od stola i gleda po podu, pita di... hahahah ja sam se popišala od smijeha, još je išao ispod stola gledat 

url=https://lilypie.com]

• tanja22
    20. Siječanj 2015. 19:38

Nedavno moja 3,5 god. kćer u parku popela se na gredu i pokušava hodati po njoj, a ja iz straha da ne padne onako, "ma šta to radiš, padnut ćeš", a ona, "neću mama, ja balansiram"

tanja

• Nutella
    23. Siječanj 2015. 17:42

hej curke,zanimljiva tema svaka cast.moj sincic je jos mali za bisere ali bude tu jako puno slatkih i smijenis rijeci pa po koja recenica.ali bih dodala biser jednog drugog dijeta ako smijem.
    djecak kojem je moj muz ujak,prije nego smo se trebali zenit(tad je imao oko6godina),
    pita on mog muza:jesi ti meni ujko?
    kaze muz:jesam. 
    pita on za mene:a hoce mi ona sad bit ujna?
    kaze muz:hoce. 
    a pita mali mudro:a hoces mi ti i dalje bit ujko????

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

mmama2
    29. Siječanj 2015. 21:33

ja - Patrik sutra stan spremamo, ti svoje igračke ja sve ostalo.
    on - to je jako teško
    ja - kaj je jako teško?
    on - igračke spremati, budeš pomogla meni to je jako teško igračke spremati..
    ccccccccc

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.