Mučnine u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mihica27
    14. Listopad 2024. 17:48

Pozdrav, ovo mi je treća trudnoća i mučnine su počele odmah s plusićem(u prve dvije isto,tako i sada)..probala sam svašta za mučnine, ali neuspješno. Danas sam bila na pregledu i doktor mi je preporučio neke nove tablete koje su tek nedugo kod nas, Cariban🤷🏼‍♀️ pa me zanima dal ih je netko pio i dal pomažu? I koja im je cijena kod nas,idu na privatan recept a na netu nema na hrvatskom ništa šta bi našla ide li nešto preko zdravstva ili koja mu je cijena ovako..🙂

• Lora.
    27. Listopad 2024. 10:32

Mihica27

Pozdrav, ovo mi je treća trudnoća i mučnine su počele odmah s plusićem(u prve dvije isto,tako i sada)..probala sam svašta za mučnine, ali neuspješno. Danas sam bila na pregledu i doktor mi je preporučio neke nove tablete koje su tek nedugo kod nas, Cariban🤷🏼‍♀️ pa me zanima dal ih je netko pio i dal pomažu? I koja im je cijena kod nas,idu na privatan recept a na netu nema na hrvatskom ništa šta bi našla ide li nešto preko zdravstva ili koja mu je cijena ovako..🙂

Ja sam u prošloj antimetil tablete pila i nisu mi baš nešto pomagale

Milica24
    04. Studeni 2024. 13:31

Mihica27

Bok, da provjerim jesi li mozda probala tablete? I mene muce mucnine pa ako jesi pliz podijeli 😊

baby boy 🤎🐻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI