Mucnine nestale u sedmom tjednu??

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bubica

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Drage mame,nova sam ovdje i prva mi je trudnoca…
    Trudna sam 7+5. Trudnoca mi je ustanovljena krajem petog tjedna. Na uzv su se vidili otkucaji. Papa mi je uredan. 
    Razlog zbog kojeg pisem ovdje je sto su mi simptomi (mucnina i uzasno bolne grudi) popustili…dakle jutarnje mucnine uopce nemam a grudi bole al ne kao prije par dana. Jedino sam gladna svako malo.
    Zanima me jeste li se susretali sa tim,imam li razloga za brigu sto su mucnine bile prisutne jako kratko? Iduci pregled bi mi trebao biti tek za 10ak dana. 

  • Avatar PrviPutMama

    PrviPutMama

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Mislim da te to nebi trebalo brinuti.. meni osobno su trajale doslovno tjedan dana, a znam da je prijateljica imala strasne strasne mucnine, povracala 3-4 puta dnevno i preko noci joj je sve proslo.. i evo sad ce dobiti svoju trecu bebicu.. 

  • Bubica

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Mama hvala ti puno, smirilo me malo…
    Sta cu kad san ko tuka isla googlat pa procitala svega i svacega…
    Samo se bzvz nasekirala

  • Avatar DijMar

    DijMar

    Broj poruka: 1746

    Prijavi adminu

    Ja uopce nisam imala mucnine ;)

    [lilypie.com]

  • Avatar Jackie

    Jackie

    Broj poruka: 34

    Prijavi adminu

    Nebi se trebala brinut, ja sam u 23 tjednu sada  i bilo je dana kada bi se osjecala “super trudno” (mucnine, povracanje…) , A onda dani kada bi bilo kao da uopce nisam trudna , znaci nista od niceg i lagano varira tako da znam da je sve postalo lakse kada sam pocela osjecat pokrete onda je to to :))) po tome ces znat 

    <a href="https://lilypie.com/ [lilypie.com]“><img src=”https://lmtf.lilypie.com/4PQHp2.png [lmtf.lilypie.com]“ width=”400“ height=”80“ border=”0“ alt=”Lilypie Maternity tickers" /></a>

  • Bubica

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    mare2905

    Nebi se trebala brinut, ja sam u 23 tjednu sada i bilo je dana kada bi se osjecala “super trudno” (mucnine, povracanje…) , A onda dani kada bi bilo kao da uopce nisam trudna , znaci nista od niceg i lagano varira tako da znam da je sve postalo lakse kada sam pocela osjecat pokrete onda je to to :))) po tome ces znat


    Kad su pocele,mislila sam se: ajme do kada ce ovako, a kad su stale brzo onda me uhvatila nervoza…
    Mi žene…nikad ne valja 
    Imam ja jos gazit do prvih pokreta…

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.