Mucnice u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klaudija99
    09. Travanj 2026. 16:01

Drage žene 🤍

Ovo mi je prva trudnoća i trenutno sam u drugom mjesecu, pa bih se malo usporedila s vama i čula vaša iskustva.

Već neko vrijeme me muči jaka mučnina (bez povraćanja), osjećam veliku slabost i često imam drhtavicu. Uz to mi se gotovo ništa ne jede i baš mi je teško funkcionirati kroz dan. Ne idem ni svaki dan na wc,nego npr svaki treci,sto prije trudnoce nije bio slucaj 
     Muka mi dodje od gladi a ne znam sta bi jela, uz to jos uvijek sam na poslu,radim do kraja ovog mj 
    Nadam se da cu toliko izdrzati 
    Probala sam mineralnu,caj od đumbira,limunadu i ne znam vise sta 

Zanima me je li još neka od vas imala slične simptome i što vam je pomoglo da si barem malo olakšate? Svaki savjet ili iskustvo bi mi puno značilo, jer mi ovo trenutno stvarno teško pada.

Hvala vam unaprijed ❤️

Tulipan33
    09. Travanj 2026. 17:29

Ja ti nemam ništa pametno reć jer sam i sama u istoj situaciji, jedino znam malo ispeć bademe pa ih grickat. Od jučer mi je krenilo i povraćanje, al nadam se da je prolazno.
    Drži se ❤️

👶 2022
    Baby #2
    3/26 ➕️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI