Može li test biti lažno negativan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malena999

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage žene, 

    evo ovako, menstruacija mi kasni 8 dana, napravila sam 2 testa na trudnoću oba su negativna. Od simptoma sam imala onako grčeve kao da ću dobit menstruaciju, ali ništa, jedan dan mi je na toaletnom papiru bio mali trag krvi i osim toga ništa. Imunitet mi je pao toliko da sam dobila herpes na usnici. Zvala sam ginekologicu, nije me primila već mi je nakon što sam ovo sve ispričala pustila Dufastone jutros, još ih nisam digla i preporuča mi da ih pijem 10 dana i ako u tom periodu ne dobijem menstruaciju da ju onda zovem iako sam joj naglasila da partner i ja pokušavamo već 5 mjeseci. Naručila me na pregled tek 5. Svibnja. Isto tako, inaće pred menstruaciju imam osjetljive grudi, ovaj mjesec ništa od toga, a lice mi je oko usta i na vratu puno prištića koji inače ne izlaze tako prije no što ću dobiti, tada možda dobijem jedan ili dva. 

    Molim vas za savjete i hvala vam unaprijed!

  • regica123

    Broj poruka: 487

    Prijavi adminu

    Moze biti lazno negativan ako ga prerano napravite, ali bas sa 8 dana kasnjenja sumnjam :/.. uvijek mozete izvaditi betu da budete sigurni, ako je vrijednoat preko 5 onda je trudnoca. Svakako, trebali biste otici kod ginekologa da vidi sto se dogadja, barem privatno jer 5.svibnja je ipak prekasno. Iako, iskreno, vjerujem da ste pod stresom i da zato kasni… nadam se da cete sto prije uspjeti dobiti bebicu

    👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.