Molim Vas pomoć

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stevie_G

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Pozdrav, znam da niste vidovite, ali jedno pitanje, koja je mogucnoat trudnoće, jucer mi je bio 14 dan ciklusa, inace ciklusi redoviti 28-30 dana i znam da mi je ovulacija jucer ili danas, imala sam odnos gdje je partner malo svrsio, znaci osjetio je da ce svrsit i izasao je jedan dio ali van mene, obrisao se i nastavili smo dalje(oprostite na opisu, ne znam kako da se izrazim) je li moguce da je nakon toga zaostalo sperme i da bi mogla ostat od toga trudna

Rose.

Broj poruka: 1471

Prijavi adminu

Svaki nezaštićeni odnos može završiti trudnoćom, pa tako i ovaj.. po ovome što si napisala, ne planirate trudnoću, (ako planirate - sretno) , ako ne planirate, malo bolje se informirati i zaštititi na vrijeme 😄

💗💙💙

Rose.

Broj poruka: 1471

Prijavi adminu

Rose.

Svaki nezaštićeni odnos može završiti trudnoćom, pa tako i ovaj.. po ovome što si napisala, ne planirate trudnoću, (ako planirate - sretno) , ako ne planirate, malo bolje se informirati i zaštititi na vrijeme 😄

Ubuduće * 

💗💙💙

Kawa

Broj poruka: 455

Prijavi adminu

Stevie_G

Pozdrav, znam da niste vidovite, ali jedno pitanje, koja je mogucnoat trudnoće, jucer mi je bio 14 dan ciklusa, inace ciklusi redoviti 28-30 dana i znam da mi je ovulacija jucer ili danas, imala sam odnos gdje je partner malo svrsio, znaci osjetio je da ce svrsit i izasao je jedan dio ali van mene, obrisao se i nastavili smo dalje(oprostite na opisu, ne znam kako da se izrazim) je li moguce da je nakon toga zaostalo sperme i da bi mogla ostat od toga trudna

u lipnju si otvorila jos jednu temu i  pisala da si u 6tj trudnoce ?

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰

Marina.25

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Stevie_G

Kako kaze moj ginic, iz te vase zastite je nastalo pola svijeta. Takoder iz takvog cuvanja sam ostala trudna.

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.