Pozdrav, znam da niste vidovite, ali jedno pitanje, koja je mogucnoat trudnoće, jucer mi je bio 14 dan ciklusa, inace ciklusi redoviti 28-30 dana i znam da mi je ovulacija jucer ili danas, imala sam odnos gdje je partner malo svrsio, znaci osjetio je da ce svrsit i izasao je jedan dio ali van mene, obrisao se i nastavili smo dalje(oprostite na opisu, ne znam kako da se izrazim) je li moguce da je nakon toga zaostalo sperme i da bi mogla ostat od toga trudna
Pozdrav, znam da niste vidovite, ali jedno pitanje, koja je mogucnoat trudnoće, jucer mi je bio 14 dan ciklusa, inace ciklusi redoviti 28-30 dana i znam da mi je ovulacija jucer ili danas, imala sam odnos gdje je partner malo svrsio, znaci osjetio je da ce svrsit i izasao je jedan dio ali van mene, obrisao se i nastavili smo dalje(oprostite na opisu, ne znam kako da se izrazim) je li moguce da je nakon toga zaostalo sperme i da bi mogla ostat od toga trudna
u lipnju si otvorila jos jednu temu i pisala da si u 6tj trudnoce ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
Kako kaze moj ginic, iz te vase zastite je nastalo pola svijeta. Takoder iz takvog cuvanja sam ostala trudna.
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji