Jučer je prošlo 8 dana od ovulacije i napravila sam test da vidim ima li rezultata. Test se pokazao pozitivan, da bih bila sigurna napravila sam jos jedan i on se pokazao negativan. Napravila sam i danas ujutro i također je negativan. Radila sam sve iste testove ( trakice). Ne znas sto da mislim ?! Kako je to moguće. Mozda je taj jedan bio najosjetljiviji, ne znam luda sam.
https://ibb.co/WHT03Mv
Zdravo
Dali je ovo pozitivan test ili ne?
Radila sam test 7 dana prije početka menstruacije.
Grudi su bole vise od 15 dana, jedno vrijeme sam imala zelju svasta da jedem.
3/4 dana imam na par sekundi bol slabu isto kao menstrualni, bol u donjem dijelu leđa i stomaka.Nisam imala te prije nikada simptome
Dobra večer,ja I dečko pokušavamo dobiti bebu,ali nam do sad još nije uspjela,naime radila sam test prije dva dana popodne i bio je pozitivan iako je druga crtića bila malo bljedunjava,vidjela se je,zbog sigurnosti u radila sam još jedan test ujutro,na prvu mokraću i ispao je negativan.
Sad ne znam šta da mislim,da se javim doktorici ili ne?
Hvala svima na odg❤️
Dobra večer,ja I dečko pokušavamo dobiti bebu,ali nam do sad još nije uspjela,naime radila sam test prije dva dana popodne i bio je pozitivan iako je druga crtića bila malo bljedunjava,vidjela se je,zbog sigurnosti u radila sam još jedan test ujutro,na prvu mokraću i ispao je negativan.
Sad ne znam šta da mislim,da se javim doktorici ili ne?
Hvala svima na odg❤️
To se meni upravo događa, uz to da sam imala smedi iscjedak jedno 2-3 dana.. Rekla sam sebi sacekat jos koji dan ukoliko ne dobijem, pa možda napraviti još jedan.. Međutim kasni mi 6 dana, pretpostavljam da se vjerojatno radi o poremećaju hormona, no nada umire posljednja!
Sretno ❤️😘
Sortiraj odgovore
Najstariji