Moja (naša, vaša) neplodnost i borba s njom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Drage moje žene, dame, djevojke i mame. 
    Ja sam samo jedna u masi žena koja žarko želi imati dijete i već godinu dana i 9 mjeseci pokušavamo stvoriti svoju malu obitelj, kutak sreće, ali ništa se ne događa. Idući mjesec prvi put odlazim u Petrovu bolnicu, strah me je više nego ikad ičega u životu. Trenutno se nemam kome povjeriti osim mužu i prijateljicama koje nemaju tih problema pa me ne razumiju do kraja. Mama mi je oboljela od Ca dojke i trenutno vodimo velike borbe s tim i ne želim ih zamarati svojim problemima iako me to sve više muči i bojim se krajnjih ishoda. Među našim prijateljima sve je više trudnica i parova s djecom, sve je više pitanja, kaj čekamo i kad planiramo? Mi već dugo, ali eto, tu smo gdje jesmo… obavili smo spermiogram koji nije tako loš - imamo malo manje spermija od očekivanog i dobili smo preporuku da kupimo profertil, što smo i učinili.
    Svaki mjesec iznova dolazi ta glupa mjesečnica, a ja kao da ju predosjećam dva dana prije se pretvorim u plačljivu sjenu sebe same, i svaki mjesec iste epizode. Ja na kauču u suzama, a moj suprug pored mene i opet isti razgovor o tome kako će sve biti okej.
    Recite mi drage žene, kako se nositi sa svim ovim, otkuda dolazi snaga?

  • Orci

    Broj poruka: 53

    Prijavi adminu

    Draga moja,u potpunosti te razumijem.I sama dam bas u iscekibanju nakon transfera 3j.s.
    To je cetvrti puta..ali nema predaje….samo pozitivno….nadam se da cemo se uskoro obje moc veselit pozitivnim rezultatima.

    H

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.