Moja beba spava uz zvuk bušilice i usisavača

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ana09052

    ana09052

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Sa prvim djetetom nisam znala za te takozvane bijele šumove koji umiruju djecu  no sa drugim djetetom sam saznala za to i mogu reći da je totalno novo otkriće. Bila sam malo skeptična kao pa što to meni treba, mogu ja dijete umiriti i bez toga, pa neću ga navikavati na to, što ako se navikne pa ga neću moći umiriti u crkvi ili u trgovini… sve dok jednom moja djevojčica nije tako jako plakala da sam odlučila upaliti sušilo za kosu i ona kao od šale prestane plakati, kao da je nešto trzne, neka ugoda, smirenje, sigurnost… pali i napa, vanjski ventilator, usisavač, mikser… upotrebljavam samo kada moram, kada ju ne mogu umiriti, kada moram hitno na wc a ona plače… :-) uglavnom 1 do 2 puta tjedno a nekada ni toliko… ali vjerujte pali…

  • Avatar carolla

    carolla

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    heheheh.. ja sam uvijek mislila da sam luda al i ja sam svog malog dok je bio beba uspavljivala sa fenom :) promijenila sam 2-3 sigurno.. :)

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Izgleda da samo kod mog djeteta bijeli sumovi ne pale, nikada nisu :-(.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar leana24

    leana24

    Broj poruka: 65

    Prijavi adminu

    O boze…. uspavljivanje četverogodisnjaka na takav nacin…uff svaka vam cast.
    moji svi od godine na dalje spavaju i uspavljuju se sami. pomazimo se poljubimo a citamo cesto i pricu …ali dva sata uspavljivanja…

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.