Pozdrav, imam jedno pitanje.
Muz i ja radimo na djetetu .. jako smo aktualni ne samo tokom plodnih dana. Uglavnom meni menstruacija kasni 15 dana napravila sam 3 testa prvi dok je kasnilo 3 dana, drugi dok je kasnila 5 dana i treći dok je kasnila 8 dana. Moje pitanje je sljedeće: dali postoji mogućnost da sam ostala trudna malo prije nego sam trebala dobit menstruaciju pa zato nije došla i zato je test negativan ili je to nemoguće ?
Pozdrav, imam jedno pitanje.
Muz i ja radimo na djetetu .. jako smo aktualni ne samo tokom plodnih dana. Uglavnom meni menstruacija kasni 15 dana napravila sam 3 testa prvi dok je kasnilo 3 dana, drugi dok je kasnila 5 dana i treći dok je kasnila 8 dana. Moje pitanje je sljedeće: dali postoji mogućnost da sam ostala trudna malo prije nego sam trebala dobit menstruaciju pa zato nije došla i zato je test negativan ili je to nemoguće ?
Ako su vam ciklusi redovni i sve po ps ...to je nemoguce.Vjerojatno je nesto drugo u pitanju obavezno otidite na pregled kako bi vam doktor pomogao svasta moze bit...mozdq ste se prehladili itd...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meli ako vam kasni 15 dana do sada bi vam bio test pozitivan, najbolje odite kod ginekologa da vidite što se događa, zna se dogoditi ciklus bez ovulacije ili neka cistica koja produži ciklus.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji