https://ibb.co/Mfcv586
Ne mogu da vjerujem da svaki ima? 🙄
Imam ovih nakupovanih a njih radim al kupit cu neki drugi
Kupite neki s rozom trakicom u mulleru je nkeftiniji onaj njihov ... ima svaki ako buljite u njega nakon 5 min.. znaci clear blue se ocitava do 5 min poslije ne gledajte u njega i ak nije crta debljine ko kontrolna vec jako tanka to vam je evaproaciska
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Imam ovih nakupovanih a njih radim al kupit cu neki drugiEvo pozitivnih clear blue testica
https://ibb.co/VtTbSxF
Samo da TI kazem da ste jako grubi za ovu temu i stranicu,stva i pisanje vam granici sa bezobrazlukom.Ako si prosla upola sto sam ja i izgubila trudnocu buljila si i ti u svoje testove a ako nisi onda te bolilo briga jel pozitiva pa si ih bacala posle tri minuta.Hvala na razumjevanju ali da ja sam trudna potvrdila sam betom.Dovidjenja
Imam ovih nakupovanih a njih radim al kupit cu neki drugiEvo pozitivnih clear blue testica
https://ibb.co/VtTbSxFSamo da TI kazem da ste jako grubi za ovu temu i stranicu,stva i pisanje vam granici sa bezobrazlukom.Ako si prosla upola sto sam ja i izgubila trudnocu buljila si i ti u svoje testove a ako nisi onda te bolilo briga jel pozitiva pa si ih bacala posle tri minuta.Hvala na razumjevanju ali da ja sam trudna potvrdila sam betom.Dovidjenja
Ja znam da ste jako osjetljivi ali ovo je samo poruka a vi si nju protumacite u svojoj glavi ocito kako vi mislite ...ja sam takoder izgubila trudnocu i lijepo sam vam napisala i iskreno da je test negativan koliko god da vi zelite da bude pozitivan jer sam sve to prosla pogotovo s cb testovima ponekad treba biti realan ...i napisala sam vam lijepo da si kupite neki s rozom crticom kako bi bili mirni ... nisam ja gruba vec je ovo samo kao sms poruka...vec sam vam iskrena...
Kako god sretno sljedeci ciklus
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Liliana, ako tražite odgovor na forumu budite spremna na njega. Neće vam nitko odg da je pozitivno ako nije, uvijek se savjetuje beta u slučaju sumnje.
👩🏻34 🧔🏼35 👶🏻 4
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ovum 💔
07/23 missed abortium 💔
11/23 blighed ovum 💔
6/24 prirodni spontani 💔
.... čekamo IVF i da proradi KBC_Ri
Pozdrav cure, potrebno mi je vase misljenje jer nemam na zalost jos iskustva sa trudnocom pa evo da pitam ovdje.
14.01. Imali smo spolni odnos bez zastite, prisutna je bila i ejakuacija u mene ili kako da se drugacije izrazim 😅. 15.1 dakle menstruacija, trajala kao inace 4-5 dana, ali dogadja se slijedece: Zadnja dva dana imam blago krvarenje, odnosno kad odem na wc piskiti i obrisem se papir je roskaste boje, takodjer isti tragovi na dnevnom ulosku. Ne znam jel ima razloga za brigu ili ne, a obzirom da mi je papa test nalaz uredan i nemam nikakvih problema, pitam se postoji li mogucnost da se radi o implatacijskom krvarenju? ☺️ mozda je za to rano ili ne, ne znam iskreno puno o tome. Test za trudnocu je vjerujem takodjer rano napraviti? Hvala svima unaprijed!
Pozdrav cure, potrebno mi je vase misljenje jer nemam na zalost jos iskustva sa trudnocom pa evo da pitam ovdje.
14.01. Imali smo spolni odnos bez zastite, prisutna je bila i ejakuacija u mene ili kako da se drugacije izrazim 😅. 15.1 dakle menstruacija, trajala kao inace 4-5 dana, ali dogadja se slijedece: Zadnja dva dana imam blago krvarenje, odnosno kad odem na wc piskiti i obrisem se papir je roskaste boje, takodjer isti tragovi na dnevnom ulosku. Ne znam jel ima razloga za brigu ili ne, a obzirom da mi je papa test nalaz uredan i nemam nikakvih problema, pitam se postoji li mogucnost da se radi o implatacijskom krvarenju? ☺️ mozda je za to rano ili ne, ne znam iskreno puno o tome. Test za trudnocu je vjerujem takodjer rano napraviti? Hvala svima unaprijed!
S obzirom da je danas vec 26. Moguce da imate ovulaciju 11 dana od menge ili se blizi ...nemoguce je za implataciju kad se ona desava poslije ovulacije😅😊 tako da mozda ste se i prehladila..smireno docekajte mengu trudnoca nije s obzirom da ste imali menstruaciju...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ciklus ti izgleda ovako menstruacija 1-5 dan ciklusa, tamo negdje oko 14 og dana ako su ti ciklusi 28 dana dolazi do ovulacije.Za ostat trudan potrebni su odnosi par dana prije O i na dan O. Razdoblje nakon ovulacije do sljedeće menstruacije nije moguće ostati trudan. S obzirom da su odnosi bili dan prije menstruacije nije moguće da si trudna. Moguće je da ti dolazi zbog hormonalnih promjena u tijelu zbog nadolazeće O pa je to razlog krvarenju, svakako provjerit. Implatacijako krvarenje je moguće od 6 dana nakon O znaci tek 20 dan ciklusa a ti si trenutno na 12 danu. 😄 Nadam se da ti je bar malo jasnije kako to sve funkcionira 😘
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR ..
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
➡️IUI 11/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji