Djecu treba nauciti da moraju postivati roditelje kao ostale ljude od ucitelha pa nadalje.Kada vidim kako se djeca ponasaju u danasnje vrijeme uzas drago mi je da sam dobila batina po guzici i kazne pa sam danas i sama majka neki red se mora znati .Nisam za nasilje ali za kazne i zabrane mora se znati.Mozda se neki nebi slozili s menom ja samo iznosim svoje misljenje
Kazne i zabrane moze,ali batine ne podrzavam jer ne doprinose nicemu!Dijete se na taj nacin ponizi i onaj ko to koristi kao odgojnu metodu to radi zato sto u biti nema autoritet nad djetetom!Brat i ja ih nismo dobivali i odgojeni smo!I ona fora da dobiju samo po guzi...Ista stvar!Ko da dijete od godinu pa nadalje razumuije zasto je dobilo batina!A onaj koji koristi batine samo bih ga pitala da li bi on poslusao ako ga netko istuce!Ja bi se prva zainatila i ne bi poslusala...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kazne i zabrane moze,ali batine ne podrzavam jer ne doprinose nicemu!Dijete se na taj nacin ponizi i onaj ko to koristi kao odgojnu metodu to radi zato sto u biti nema autoritet nad djetetom!Brat i ja ih nismo dobivali i odgojeni smo!I ona fora da dobiju samo po guzi…Ista stvar!Ko da dijete od godinu pa nadalje razumuije zasto je dobilo batina!A onaj koji koristi batine samo bih ga pitala da li bi on poslusao ako ga netko istuce!Ja bi se prva zainatila i ne bi poslusala…
Potpis
Sortiraj odgovore
Najstariji