Menstruacija kasni

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hallokity
    14. Travanj 2019. 14:17

Pozdrav svima, 
    Dali je jos koja zenska imala slicnu situaciju kao ja,.... Menstruacija mi kasni 10 dana, test sam radila negativan je, bila sam kod ginekologa rekao mi je da nema nista,. Nemam nikakvih simptoma da cu dobit samo sto me dojke bole. Unaprijed hvala.....

PatyDi
    14. Travanj 2019. 15:17

Mozda je do oplodnje doslo kasnije pa se jos nis ne vidi, ali trebao te poslat na vadjenje krvi. To je najsigurniji nacin

• carizma
    14. Travanj 2019. 20:42

Pricekajte jos koji dan, pa napravite test..

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁

• Lala22
    16. Travanj 2019. 09:49

Pozdrav. Menstruacija mi kasni 6 dana. Imam bolne grudi i grčeve u donjem dijelu stomaka .. da li je neka od Vas imala slično iskustvo i je li vrijeme da uradim test ? 

• renata.koscec
    18. Travanj 2019. 14:18

Lala22

Pozdrav. Menstruacija mi kasni 6 dana. Imam bolne grudi i grčeve u donjem dijelu stomaka .. da li je neka od Vas imala slično iskustvo i je li vrijeme da uradim test ?

Svakako test, ovako se ne moze znati da li si trudna ili ne. Svaka od nas ima drugacije simptome

• Malena20
    19. Travanj 2019. 14:32

Pozdrav. Zadnju M sam dobila 14.3 na kontroli sam bila nekoliko dana poslije, gdje mi je doktorica dala da pijem Duphaston od 25.3 do 7.4. Menstruaciju sam trebala dobiti 13.4 ali nije dosla, 3 dana nakon kasnjenja M uradila sam test koji je bio negativan. Danas nakon 6 dana kasnjenja pojavio mi se smedji iscjedak da li da uradim ponovo test ili da cekam jos koji dan??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.