Ja sam kupila jer mi se to strašno sviđalo zbog ideje da ga ne teglim po rukama i sad mi stoji doma jer gospodin ni u ludilu ne želi biti okrenut prema meni Inače čujem od dosta drugih mama koje ga koriste da je super! Ja se još potajno nadam da ćemo ga koristit iako mi šanse baš i nisu neke….
koliko je star.. on ako drži samostalno glavicu čvrsto može i prema naprijed.. mi imamo njihov sling za sada i super pre zadovoljni smo.. u Mei Tai ne sumnjam uopće
url=https://lilypie.com]
on se može koristit od rođenja ili? meni se to inače nije baš dopadalo takvi načini nošenja, ali sam svjesna da neću moći bez toga, jer i kad ćemo ići negdje nemam je kome ostavit, za klokanicu sam čitala nešto da nije dobra za kukiće i da se zbog toga uopće ne preporuča? uglavnom šta je najbolje za novorođenče?
AndIxxx, koliko je limač bio težak s 10 mjeseci? Moj mali ima 8.5 kila. Neki kažu da može izdržati čak i 14.. Ja svojem bebaču u klokanici držim rukama široko nogice dok ga nosim). Ima jedna BabyBjorn koja širi nogice, mi smo je probali, ali bebaču se nije dopala jer je sva nekako glomazna i kruta. Klokanicu sam uzela jer je praktična, za par sekundi strpaš bebača unutra, moj ima kratki fitilj i često šizi pa moram biti super brza :)A jel ta MeiTai nosiljka rasporedi ok težinu po leđima jer me donji dio leđa užasno boli?!
Mi smo isto kupili Mai Tai, no za sada ga ne koristim puno jer mi se čini da mu je u njemu vruće. Još smo na klokanici, ali mali ima 7.5 kg, a mislim da je klokanica do 9 pa ću ga uskoro početi nositi u Mai Taiu... stavila sam ga par puta,ali nije oduševljen. Prema meni ne želi biti okrenut jer je u klokanici navikao gledati prema van, a prenizak je, pa kad ga u mai taiu okrenem prema van onda mu smeta naslon.... nosila sam ga i na leđima,al je pbrzo dobio pooizditis. Iako mi je to bilo super i jako lagano, mana nošenja na keđima je naravno da ga ne vidim i nemrem mu npr popraviti nekaj ak mu zasmeta. Probat ću ga staviti na bok, ali još nisam savladala vezanje bočno... ma ne znam, nekak mi se prvo to činilo super, a sad mi se sve manje sviđa.... al možda bu se malom ipak svidjelo.
I ja imam problem s donjim dijelom leđa i moram reći da mi ga je lakše nositi u mai taiu nego u kolkanici.
Sortiraj odgovore
Najstariji