Pozdrav,
Zanima me jeli tko od Vas koristio Mamine kapi i koliko dugo?
Ja sam pila hippov čaj za dojilje i pokazao se super. Kad sam bila u steresu ili nisam stigla dosta jest, popila sam čašu čaja i za tren se je mljekeco stvorilo :)
ja sam koristila mamine kapi, u roku 48 sat se povećala količina mlijeka, preporučam!
Ja ih uzimam i koriste. Povećavaju količinu mlijeka. Jedino me smeta kaj mi znoj ima miris po njima, a intenzivnog su biljnog mirisa, i ne mogu ga prikriti ni sa dezičem...
Ja ih koristila,ali je cijena previsoka a malo traju pa sam ja odlučila drugačije.Kapi su dobre pomažu,s obzirom da sam vodila borbe sa mlijekom i dojenjem od prvog dana...uglavnom,otišla sam u ljekarnu i kupila čaj od PISKAVICE i KOMORAČA koji su jedni od sastojaka tih kapi i pomogao i čaj,dnevno popijem 3šalice od oba čaja i imam mlijeka.Sve u svemu mislim da su kapi preskupe,platila 195,00 kn trajale šest dana ...eto
Skupe, ali odlične! Meni su pomogle. Nisam ih koristila dugo, čisto da povećam proizvodnju mlijeka dok nismo uspostavili dojenje kako treba ;) Ako osjetiš "slatkast" miris znoja, znači da kapi "rade" i to je dobro! ;) Preporučam!
Odlične, skupe, ali vrijede svaku kunu. Smrdiš po komoraču, ali koga briga ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji