Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tia12
    26. Siječanj 2022. 14:38

Mi smo prošli sa blendane na gnječenu hranu, nikako nije htio ručak jesti i ja mu jedan dan umjesto da mu izblendam, samo izgnječila vilicom, mislim nemam šta izgubiti.
    On super pojeo, tako da više ništa ne blendamo (osim piletine).
    A zanimljivo prije čim je malo gušća kašica bila, odmah pravi face i onako kao da će povraćati, brzo se okrenulo. 

Mamasita1407
    26. Siječanj 2022. 14:49

Čišćenje - meni su otkrice one carobne spuzvice iz DMa. Pogotovo za granitni sudoper (netko ga je spomenuto), a bome sam i zidove lijepo ocistila 👍👍
    Bojana vjerujem da si probala sto kombinacija, i toplo i hladno i mliječno i žitarice .. Ne znam što bi savjetovala... Eventualno vrijeme hranjenja, možda je više jutarnji tip, ili večernji pred spavanje? 

Mamasita1407
    26. Siječanj 2022. 14:51

Ps imate i one vreće za spavanje sa nogavicama, u tome im je sigurno lakše za namjestiti se! 😁

Magdalena2002
    26. Siječanj 2022. 15:17

Ja bih te Bojana rado utješila, kod nas je isto, samo što ona želi samo voćne, a povrtne ne želi... Evo danas krećemo sa uvođenjem ručka, ujutro je jela voćnu, nešto je pojela, a sad ću joj dati ručak povrtnu.
    Iskreno, ne znam, probala sam puno toga, nista nije pomoglo.
    Ona ako meni pojede 5 žličica povrtne, ja sam sretna....

👨‍👩‍👧‍👧👭

Lolipop
    26. Siječanj 2022. 15:27

Bojana ja sam čitala di žene daju na prst hranu pa kao prihvate nekako.. ne znam dal si to isprobala.
    Kuhinja - ja ju perem sa violetinim sredstvom za stakla (visoki sjaj) i ne vidi se nista, al treba svaki dan 🤣
    Skok - kakav vam je bio sa 6.mjeseci? Mi ćemo sutra 6.mjeseci i zadnjih 2-3 dana je skroz neraspoložen.. čak mu mjerim temperaturu jer je baš miran. Nema temperaturu, ne čini mi se da ga nešto boli, ali baš je ko neko drugo dijete pa si mislim mozda je to skok.. 

Bela23
    26. Siječanj 2022. 16:15

Bojana ista stbar je bila kod nas. Ja sam svaki dan davala pojede nekad 3, nekad 5 zlica. Isto sam probala na svoj prst, pa da ona s rukicama, pa stavljaa svoje mlijeko, probala cak i zasolit. Nista nista i evo sad ima dva dana jede 80 ml ujutro slatku popodne alanu. Ja odusevljena kad vidim da otvara usta. 
    Nzn sta ti reci drugo osim da ti zelim puno strpljenja.
    .
    Izasli su joj zubi, donje dvije jedinice provirile, nzn jel to bio mozda razlog zbog cega je odbijala. 
    Napokon je pocela i lipo spavat po noci bez cendranja tako da to prepisujem zubima.
    .
    AUtosjedalica mi smo kupili britax romer neka dualfix i size ja mislim. 

Sto se tice motorike moja je definitivno beba koja radi sve polako. U pocetku sam se zabrinjavala sad ne. Ocito takav je njen ritam. Ne sjedi, niti blizu posjedanja, ne puze. Malo odize guzicu i kao noge stavlja ispod sebe ali nista posebno. Ja malo vjezbam s njom i poticem je. Ne zelim uopce je maltretirat puno jer eto mora biti u nekim gabaritima. Kad bude bude, ali cu joj pomoci malo je potaknuti. 
    .
    Cestitam 7 mjeseci curkama koje su napunile. 🥳🥳☺️☺️
    .
    Sto se tice davanja neke hrane djeci hvala Bogu moji znaju da sam malo zajebana po tom pitanju pa se niti ne usude. A muza sam istrenirala i oprala jednom da ja kod njegovih necu biti rospija i govorit uvik ne smije ona to itd, nego da on ima to dati im do znanja.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Matejaa95
    26. Siječanj 2022. 16:17

Samo da vas pozdravimo i saljemo slikicuu za velikih 6 mj❤❤❤ https://ibb.co/QN9SS1G
    Pusa od Tie😘🥰

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Bela23
    26. Siječanj 2022. 16:22

E da i da phvalim male puzalice i sjedilice. 🥳🥳🥳

Uspjela sam vidjeti i neke slicice ove nase ljetnice sve lutkice do lutkice. 😍😍.
    .

Matea sretnih vam 6 🥳🥳🥳

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Aneee
    26. Siječanj 2022. 17:00

Matejaa95

Samo da vas pozdravimo i saljemo slikicuu za velikih 6 mj❤❤❤https://ibb.co/QN9SS1G
    Pusa od Tie😘🥰

Sretnih 6 ljepotici 🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    26. Siječanj 2022. 17:40

Sretnih 6 Matea, preslatka je tvoja kuglica 😍
    Bojana želim ti more strpljenja, nemam šta pametno reći, možda je jednostavno takva, nije izjelica i jest ce valjda kad joj dođe a ti do tada čuvaj svoje živce.
    Meni Sara isto ne voli baš krompir, on joj je onako bljakav i još uvijek blendano prolazi a gnječeno ne.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.