Ana B, ja sam protiv svih tih pomagala za hodanje, skakanje i slično. Kad bude spremno, počet ce i hodat i skakati i sve. Taj bouncer mi izgleda baš nekako neugodno, ne znam. Mislim da zdjelica nije u dobrom položaju.
Mateja, JOojjj kad vidim te siskice kod tvoje Rite, ajmeee, divnooo! Ima najljepšu kosicu tu 😍😍
Sassy, jako ste lijepe! 😍😍
Z je danas ekstra nervozna. Cak i u setnji je njurgala, spavala je samo 20min, a zna po sat i pol. Sad je nekako zaspala opet, ajme baš sam umorna. Nisam uspjela niti jesti danas.
Jooj jedva vas pohvatala.
Cestitam rodjendan Iris 🥳🥳 (ako vec nisam).
.
Razlika- ja nzn iskreno kad bi krenula na drugo. Muz mi je cijele dane na poslu i znam da od njega neku veliku pomoc ne mogu dobiti. Eventualno kad Nika bude imala godinu i pol mozda tad jer ne bi puno cekali. Meni je i problem jer nisam zaposlena za stalno. 😒
.
Stare cure joj ja se cesto sjetim Mirjam, bas mi cesto padne na pamet. Ona je bila aktivna u trudnoci ali cim je rodila znam da je bilo svasta nesto se izdogadjalo na porodu i poslije njega.
.
Ja nzn otkad smo imali koronu malo malo pa boli ili mene ili muza. Ja dns pod temperaturom i mucninom. Nzn sta je ovo vise. Muz mi nije bio bolestan 2 puta otkad se znamo nakon korone malo malo pa bolesni. Samo da prodje brzo ne bih htjela provesti Bozic bolesna. 😞
E da i planirali smo putovanje u Sloveniju nakon Bozica pa do Nove godine. Nadam se da ce bit izvedivo.
.
Jel vase bebe imaju crveno oko usta. Meni Nika ima kao ranice od sline i bure. Bas joj izgleda uzasno crveno i hrapavo. Nzn da joj necim mazem? Ako joj mazem sve ce joj u ustima zavrsit. 🤷🏽♀️
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Oke..ništa od skakutanja onda 🤭
Bela ja njemu namažem onom kremom/gelom što sam koristila sebi za bradavice na pocetku..jer nije se to moralo brisati ni sa bradavice kad bi ga stavila na sisu tako da mu neće skoditi...nama pomaže 👌🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Oke..ništa od skakutanja onda 🤭
Bela ja njemu namažem onom kremom/gelom što sam koristila sebi za bradavice na pocetku..jer nije se to moralo brisati ni sa bradavice kad bi ga stavila na sisu tako da mu neće skoditi…nama pomaže 👌🏼
Ajme super ideja ne bih se toga niti sjetila. Hvala ☺️
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Fala vam cure, kosa joj je presmiješna, ima pravu fudbalerku 🙈. 😊
Što se tiče toga oko usta meni se najbolji pokaza melem baby za lice, LRP me se nije bsš dojmio, ali odlična je ideja i to s masti za bradavice... To je svakako jestivo pa ako malo i završi u ustima nije drama....
🤣 Negativ, možda ovaj put rodim u autu 🤣
Mislim da od kad prohodaju i budu čvrsto na nogama šteta se minimalizira ali tad im to ni nije odviše zanimljivo. Al opet svaka beba je za sebe.
url=https://lilypie.com]
Propupustila sam slike od sassy!
Ja upravo u izradi francuske salate i oblatni. Danas Hana ima party pa je uzbuđenje na vrhuncu.
A ja uživam u jelu dok nema mučnina još 😁
url=https://lilypie.com]
Joj, moj mali grca u balcima ne pomaže ništa osim usisavača.. A to koristim ujutro i navečer.. Nadam se da će proći već jednom.
.
Nego jel nekome pedijatar propisao željezo?
Meni su pustili jer majčino mlijeko nema dovoljno 🤷♀️ ja iskreno to nisam ni podigla, pojačati ću mu unos željeza kada krenemo sa dohranom. Nema mi smisla sad ga trpat a nismo ni pogledali krvnu sliku. 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mallla kako ti radiš francusku? Ja isto hoću napraviti, ali nez više kako sam bila već pravila 😅
Naravno nebih htjela ni krumpir, ni sunku ni jabuku kao u dosta ovih sa interneta...bas bi htjela neku standard majoneza, senf, grašak, mrkva, jaja, kiseli krastavci i nez više sta i kako 😄
Nekako ću valjda napraviti. 🤣
.
Bebicama da sto prije prođe prehlada 😘
Nama nisu željezo, samo vitamin D
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji