Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    20. Prosinac 2021. 16:43

Ana B, ja sam protiv svih tih pomagala za hodanje, skakanje i slično. Kad bude spremno, počet ce i hodat i skakati i sve. Taj bouncer mi izgleda baš nekako neugodno, ne znam. Mislim da zdjelica nije u dobrom položaju. 
    Mateja, JOojjj kad vidim te siskice kod tvoje Rite, ajmeee, divnooo! Ima najljepšu kosicu tu 😍😍
    Sassy, jako ste lijepe! 😍😍

Hedwig.Z
    20. Prosinac 2021. 16:45

Z je danas ekstra nervozna. Cak i u setnji je njurgala, spavala je samo 20min, a zna po sat i pol. Sad je nekako zaspala opet, ajme baš sam umorna. Nisam uspjela niti jesti danas. 

Bela23
    20. Prosinac 2021. 17:25

Jooj jedva vas pohvatala. 
    Cestitam rodjendan Iris 🥳🥳 (ako vec nisam).
    .
    Razlika- ja nzn iskreno kad bi krenula na drugo. Muz mi je cijele dane na poslu i znam da od njega neku veliku pomoc ne mogu dobiti. Eventualno kad Nika bude imala godinu i pol mozda tad jer ne bi puno cekali. Meni je i problem jer nisam zaposlena za stalno. 😒

Stare cure joj ja se cesto sjetim Mirjam, bas mi cesto padne na pamet. Ona je bila aktivna u trudnoci ali cim je rodila znam da je bilo svasta nesto se izdogadjalo na porodu i poslije njega.
    .
    Ja nzn otkad smo imali koronu malo malo pa boli ili mene ili muza. Ja dns pod temperaturom i mucninom. Nzn sta je ovo vise. Muz mi nije bio bolestan 2 puta otkad se znamo nakon korone malo malo pa bolesni. Samo da prodje brzo ne bih htjela provesti Bozic bolesna. 😞
    E da i planirali smo putovanje u Sloveniju nakon Bozica pa do Nove godine. Nadam se da ce bit izvedivo. 
    .
    Jel vase bebe imaju crveno oko usta. Meni Nika ima kao ranice od sline i bure. Bas joj izgleda uzasno crveno i hrapavo. Nzn da joj necim mazem? Ako joj mazem sve ce joj u ustima zavrsit. 🤷🏽‍♀️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Aneee
    20. Prosinac 2021. 17:55

Oke..ništa od skakutanja onda 🤭
    Bela ja njemu namažem onom kremom/gelom što sam koristila  sebi za bradavice na pocetku..jer nije se to moralo brisati ni sa bradavice kad bi ga stavila na sisu tako da mu neće skoditi...nama pomaže 👌🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bela23
    20. Prosinac 2021. 19:58

ana.b.

Oke..ništa od skakutanja onda 🤭
    Bela ja njemu namažem onom kremom/gelom što sam koristila sebi za bradavice na pocetku..jer nije se to moralo brisati ni sa bradavice kad bi ga stavila na sisu tako da mu neće skoditi…nama pomaže 👌🏼

Ajme super ideja ne bih se toga niti sjetila. Hvala ☺️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

matea1989
    20. Prosinac 2021. 20:55

Fala vam cure, kosa joj je presmiješna, ima pravu fudbalerku 🙈. 😊

Što se tiče toga oko usta meni se najbolji pokaza melem baby za lice, LRP me se nije bsš dojmio, ali odlična je ideja i to s masti za bradavice... To je svakako jestivo pa ako malo i završi u ustima nije drama....

Mallla
    21. Prosinac 2021. 10:08

🤣 Negativ, možda ovaj put rodim u autu 🤣
    Mislim da od kad prohodaju i budu čvrsto na nogama šteta se minimalizira ali tad im to ni nije odviše zanimljivo. Al opet svaka beba je za sebe.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    21. Prosinac 2021. 10:10

Propupustila sam slike od sassy!
    Ja upravo u izradi francuske salate i oblatni. Danas Hana ima party pa je uzbuđenje na vrhuncu.
    A ja uživam u jelu dok nema mučnina još 😁 

url=https://lilypie.com]

mara5
    21. Prosinac 2021. 10:46

Joj, moj mali grca u balcima ne pomaže ništa osim usisavača.. A to koristim ujutro i navečer.. Nadam se da će proći već jednom. 

Nego jel nekome pedijatar propisao željezo?
    Meni su pustili jer majčino mlijeko nema dovoljno 🤷‍♀️ ja iskreno to nisam ni podigla, pojačati ću mu unos željeza kada krenemo sa dohranom. Nema mi smisla sad ga trpat a nismo ni pogledali krvnu sliku. 🤷‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    21. Prosinac 2021. 10:58

Mallla kako ti radiš francusku? Ja isto hoću napraviti, ali nez više kako sam bila već pravila 😅
    Naravno nebih htjela ni krumpir, ni sunku ni jabuku kao u dosta ovih sa interneta...bas bi htjela neku standard majoneza, senf, grašak, mrkva, jaja, kiseli krastavci i nez više sta i kako 😄
    Nekako ću valjda napraviti. 🤣
    .
    Bebicama da sto prije prođe prehlada 😘
    Nama nisu željezo, samo vitamin D

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.