Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    11. Studeni 2021. 16:13

Lullaby

Mene zanima isto za čišćenje nosa jer evo se baš danas tema povukla u razgovoru. Uglavnom ovi čiste bebi nos tako da špricom uštrcaju fiziološku jako cijelu špricu i onda nešto okrenu pa sve izleti vanka. Jel vi tako radite? Meni to djeluje preagresivno i da ispirem sinuse što mi ne zvuči dobro. Tako i mužev brat. Nama je patronažna rekla malo samo da otopi i eventualno gazom. Doduše nismo imali problema do sada osim normalnog što bude u nosiću. Mi malo fiziološke i lagani aspirator ili gazu u tuljak. Kako vi? Nismo imali problem do sada, ali sad se mislim da nešto krivo radim 🤪
    Bebe su med med 😊

To se radi kad su baš puni balaca, u uspravnom položaju ih se nagne i u jednu nosnicu naglo uštrcaš fiziolišku a iz druge izlazi. Ili staviš bebu na bok i u gornju uštrcaš kroz donju izlazi. Radila sam to na bok par puta al kako imam aspirator onda ne prakticiram to nego štrcnem sterimar i izvučem aspiratorom.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    11. Studeni 2021. 16:15

ana.b.

Mi vam imamo ovo za usi i nos…za sad sam samo nos s tim čistima.. .i moram reći da je odlično…
    https://ibb.co/6Rb9j7D

Zanimljivo! Ovo prvi put vidim, kako to funkcionira? 

Aneee
    11. Studeni 2021. 16:30

Jedna je strana za suhe a druga strana je bas za balce 
    Evo I link sa amazona, tu sam i naručila
    Bebon Angel – der bessere Nasenreiniger und Ohrenreiniger für Babys | Sichtbar wirksamer als Nasensauger/Nasensekretsauger https://www.amazon.de/dp/B076HQRKVL/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_5ATG54C1ZY0J5HZRE23S?_encoding=UTF8&psc=1

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lullaby
    11. Studeni 2021. 16:44

Ja isto prvi put tu spravu vidim. Kao kopkaš s tim?
    Malla oni tako stalno čiste. Meni je bolja opcija s aspiratorom mada ovaj naš je neki slab i neće još dugo biti opcija. 

Aneee
    11. Studeni 2021. 17:25

Ma daa...i super je što ga ne možeš ozlijediti. Ja bi uvijek iz prvog pokušala izvukla što vidim...mi imamo I omron 2 u 1 pa I s tim čistim nos, ali za ovak balice koje vidim I nisu duboko onda radije koristim ovog andelcica 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

mara5
    11. Studeni 2021. 22:18

Lucky 🤗 propustila sam fotku. 

Ni ja nisam konkretno čistila nos nije bilo potrebno, osim uhvatit koji suhi balac od mlika 😅 to riješimo gazicom, ali ušiiiii koristim one baby štapiće jer su mi grozne te male prljave uši 😂 mislim žute se, moram to sa vrha skinuti, nekad je dovoljno i da pri kupanju samo sa mokrom krpicom prođem.
    .

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    12. Studeni 2021. 07:54

tweetyca

Juutro! Dajte mi pomozite. Stavim je spavat u bodicu na spaline i preko pidjamica. Pokrijem jorganom i dekicom ali zadnje dvije noci se probudim provjerit je i rukice joj budu hladne posteno a iza vrata nit hladno nit vruce. Da li mogu gdje kupit deblju pidjamicu, frotir ili nesto?

Mislim da joj nije hladno al razumijem zabrinutost. Kod nas pale one piđamice što su kao toplije one kao pliš. Ili zamjeni redosljed pokrivanja prvo dekica pa jorgan to bi isto moglo imat efekta!
    Ali znamo da rukice nemaju baš dobru cirkulaciju pa budu dosta hladne.

Lullaby
    12. Studeni 2021. 08:33

Ja mom stavim dugi bodi i pamučnu pidžamu preko iz Nexta. Ako baš bude hladno onda preko stopica stavim i čarape. Sada je ugrijalo kod nas pa ne stavljam. Spava u vreći. Dekice sve pogura odma nogama i bude otkriven. Dok sam stavljala bod

Lullaby
    12. Studeni 2021. 08:44

Napola mi poslalo 😅
    Dok sam stavljala bodi bez rukava ispod pidžame isto je bio ledenkast. Stavim tanji dugi bodi iz lidla i tu pamučnu pidžamicu.

Aneee
    12. Studeni 2021. 10:26

Kod nas bude preko noći -5 (za sad), a mi grijemo citav stan tako da ni I u sobi nije baš toliko hladno.
    Ugl danas je se cijepio opet obe nogice...kaze da očekujem istu reakciju kao zadnji put..a zadnji put je bas puno plakao 5 sati nakon cijepljenja i baš ga bolilo. Još sam danas sama, muž radi drugu smjenu 🙈🙈
    I sad je na 7400g....opet se krivulja počela dizati 😅 tko zna šta je to bilo pa je imao taj mali pad

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.