Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    09. Studeni 2021. 05:49

Uzasnu noc imamo iza sebe....prvo uspavljivanja samo trajalo sat vremena, vjv bi i duže da nisam na kraju ipak dala sisu. I onda svaki sat vremena buđenje 😭😭
    A nisam dala da doji dok ne prođe bar sat vremena od zadnjeg podoja...i tako borba cijelu noć. Neispavana, zivcana, place mi se.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    09. Studeni 2021. 05:52

Bar 2 sata od zadnjeg podoja* nez više ni sta pišem...sad sam dala mužu da se on malo bori ja moram da odspavam..uzas 😭

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    09. Studeni 2021. 07:51

Drži se Ana, proći će, sad su u toj fazi. Nego ako misliš da bi ga sisa zakucala odmah daj mu i spavajte, posisat ce malo i spavanac.
    Razumijem ja da je tekst rekao da ne treba dat hranu jer je moguće navikavanje al gle djeca rastu i dođu do vremena kad im se može objasniti i kad se lakše može istolerirati to noćno cendranje. Naravno svi smo različiti pa i naš bebe, nema univerzalnog pravila. Ali radi onako kako tebi odgovara i njemu, nemoj bit rob "što ako se navikne". Ako se navikne doći će vrijeme za odvikavanje. Evo samo malo podrške i želim ti miran dan, da se uspiješ odmorit!
    Mi smo jučer imali "nervoza" dan i već sam mislila da će noć bit užasna, al na kraju nije bila, bila je ok il sam se ja navikla na to cendranje pa nisam reagirala dok nije baš bilo vrištanje. Imam dojam da mi je jučer cijeli dan provela na rukama.

url=https://lilypie.com]

Magdalena2002
    09. Studeni 2021. 08:06

Mallla

Drži se Ana, proći će, sad su u toj fazi. Nego ako misliš da bi ga sisa zakucala odmah daj mu i spavajte, posisat ce malo i spavanac.
    Razumijem ja da je tekst rekao da ne treba dat hranu jer je moguće navikavanje al gle djeca rastu i dođu do vremena kad im se može objasniti i kad se lakše može istolerirati to noćno cendranje. Naravno svi smo različiti pa i naš bebe, nema univerzalnog pravila. Ali radi onako kako tebi odgovara i njemu, nemoj bit rob "što ako se navikne". Ako se navikne doći će vrijeme za odvikavanje. Evo samo malo podrške i želim ti miran dan, da se uspiješ odmorit!
    Mi smo jučer imali "nervoza" dan i već sam mislila da će noć bit užasna, al na kraju nije bila, bila je ok il sam se ja navikla na to cendranje pa nisam reagirala dok nije baš bilo vrištanje. Imam dojam da mi je jučer cijeli dan provela na rukama.

Baš tako Malla, slažem se s tobom...
    Proći će i to. Ja se sjećam da je moja starija imala te faze kad je često sisala noću. Došle su i prošle, nije se naviknula na to...
    Ana, drži se, Proći će!💞

👨‍👩‍👧‍👧👭

Hedwig.Z
    09. Studeni 2021. 08:07

Jutrooo! Mi budne od 6h, evo već spava svoj spavanac. Isto malo teza noć, svakih sat i pol je bila budna, mislim da je noćas  isisala život iz mene, ne samo mlijeko. 😅
    Chian, i mi želimo tu podlogu sa vodom, može link gdje ste naručili? 😊
    I m pitanje, da li ste šišale košnicu bebicama? Moja ima nekih cuperaka, na čelu najviše, idu joj do očiju skoro. jucer sam bila kod frizerke i rekla mi je da to slobodno osisam jer je to tanka kosica koja će ionako ispasti i da će joj doći gusca. A meni zaooo, slatko mi je kako joj se zakovrca taj cuperak 😍

Magdalena2002
    09. Studeni 2021. 08:08

Moja starija opet bolesna, opet je nešto pokupila u vrtiću... Ostala je doma, a ja se stvarno nadam da Veronika neće opet pokupiti od nje...😢😢

👨‍👩‍👧‍👧👭

chiAn
    09. Studeni 2021. 09:42

Ana, znam kako se osjećaš! A pogotovo da ti je užasno jer si navikla da ti dobro spava...ako se sjećaš meni je tako bilo prije koji tjedan...baš sam se žalila da se stalno budi...em mi se poklopilo i sa mengom...pa je stalno bila gladna...
    Ugl sve se izreguliralo i sad opet imamo samo 2 buđenja noću...
    Proćo će i to...
    Mene strah sad opet nove menge 🙄🙄

Bojana2017
    09. Studeni 2021. 09:56

Jutro cure, ili bolje rečeno dan 
    Ana kod nas skoro pa isto i tako već par noći. Na to sve Iskra ima epizodu i neće da spava sama jer se boji vještice. Za sad je muž tu, ali recimo idući ponedjeljak on ide na put na 6-7 dana i mene već panika hvata kako ću sa njih dvije sa takvim spavanjem, tj. nespavanjem.
    Ja sam hronično umorna i neispavana i baš bi mi trebalo jedan dan da se maknem od svega da bih se odmorila, ali to je nemoguće, pa sad samo maštam 
    Meni je Iris počela da se budi i bude tako budna, priča, guguće, malo negoduje, pa onda upalim majmuna i uspava i nju i mene i imam osjećaj samo što smo zaspale opet se budi. Baš neko ludo vrijeme, a nadam se da će proći, i to što prije.
    Chian na ovom mom majmunu nema nikakve etikete, a kutiju sam bacila još u Bosni, pojma nemam šta je pisalo 
    Magdalena držim fige da Veroniku zaobiđe ta prehlada, gripa, šta god da je Magdalena pokupila, i da i nju što prije prođe.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    09. Studeni 2021. 10:47

Lulu ajme da to takozvano paperje je i meni skroz slatko, al mi smo s kosicom na vi, ošišala sam jučer jedan zapetljanac iza al jedva okom vidljivo 🙃
    Magdalena dŕžte se, nadan se da će vas ostale zaobić. Inače mi se jutros probudili valjda opet prehlađeni, Sara kašlje, Hana začepljen nos i malo kašlje a ja šmrkava 🤷‍♀️ da mi negdi skitamo ja bi rekla a ovako se doslovno probudile s prehladom. Al se ne smijem žalit jer smo mjesec dana bar imale mir. Danas opet inhalator na sred kuće.
    Chian suosjećam za kombinaciju menga+dojenje, srećom potraje samo par dana!
    Joj Bojana imam i ja gosta u krevetu, strah od svega i svačega pa i od toga da će joj mama ostarit 🤣 neće hodat po kući sama jer se boji...izludit će me ti strahovi.

chiAn
    09. Studeni 2021. 10:48

Lulu, mislim da smo odavdje naručili...
    Uglavnom sa alija je...

HRK 56.12  30%OFF | Baby Water Mat Inflatable Cushion Infant Toddler Water Play Mat for Children Early Education Developing Baby Toy Summer Toys

https://a.aliexpress.com/_mP9ytDG

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.