Planiram veceras zaskociti muza 🤣🤣🤣 prvi da padne nakon poroda, pa javim dojmove😅
anaAn, draga uzivaj, javi kak je bilo!🤣
Elledanse izdojim oko 800 ml, mala mi jedr 6puts po -120
Moja jede vise pa ju je tesko stici. Imala sam pogresnu velicinu lijevka, jos mi se nisu bradavice oporavile, ali je bolje sa novom velicinom. Iako mislim da ni ovo nije tocno odgovarajuca za jednu dojku. Sada izdajam 7 puta. Bila sam smanjila na 6 i bilo je lakse, ali ne bude dovoljno za nju. Vidjet cemo kako ce jos ovako ici.
Cekam Bubicu da vidim njene dojmove.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Ni kod nas duda ne pali...mislim da ce tak bit dok ce sisat...kad prestanemo s dojenjem duda ce zamijenit ciku 😅imamo ravnu aventovu silikonsku..ta je jedino usla u usta..ove sve druge ga tjeraju na povracanje.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Bemti, meni seks koma jos sad. Epiziotomija je uzas, tocno me pecka jedan dio tog sava, ili je to u glavi zbog straha 😑
A o tome da se javi sukrvica odmah nakon da i ne pricam.
Bemti, meni seks koma jos sad. Epiziotomija je uzas, tocno me pecka jedan dio tog sava, ili je to u glavi zbog straha 😑
A o tome da se javi sukrvica odmah nakon da i ne pricam.
Jel ti jako sukrvica? Meni je bilo dvaput samo na papiru i poslije nist🤷🏼♀️ ali ta epi me bas muci,ne mogu de opustit kak ja hocu..jos me neki dan ko zabolilo, ne znam od ceg i zakaj.
Idem u petak na prvi pregled tek oa cu ispitat.
Kaj se radi na prvom pregledu nakon vag. poroda? 🤔🙄
Curke,sjecate se da sam nedavno rekla da moja malecka ima stalno mekano i proljev i zeleno?
Promjenila ja njoj AD,sa Nan Complete Comfort na kojoj smo bile smo otisle na Hipp 1 Bio Combiotik. Djete kaka dvaput dnevno,nejad triput, stolica normalna,nit tvrdo nit mekano-vise mekano, semfaste boje i ne smrdi.
Od Nana je tolikooo smrdilo, uzas!! Dok smo isli sa uzv kukova se pokakala u autu,jedva smo doma dosli kak je smrdilo.. to odma moras presvuc kak smrdi i uvijek tak proljevkasto. Sad se preporodila!
E da,mame koje ste na AD, jel dok pocne beba jest,prvih par gutljaja,jel joj se cuju crijeva? Mojoj se taaak cuju da se prepadnem😅
AnaAn ja sam pojela par puta po 2 kriske dnevno i nije nista bilo. Da ti pravo kazem nije mi ni palo na pamet da bi moglo smetati, inace bih vjerojatno pripazila poznavajuci sebe
AD nakon dojenja - ima li koja mama da je iskljucivo dojila i nije nikad bebi dala AD do prestanka dojenja? Citala sam da neke bebe tesko prihvate AD nakon MM, pa me zanimaju iskustva. Ja bih svakako jos dojila, ali najduze do godine dana. Mislim da bi meni oprimalno bilo 10 mjeseci i onda cu se napiti kao prava gospoja
Baby P 03/21 💙
Seks-ooo da,savrseno🥰😂 Jedino nisam sigurna jel to sad bolje nego nekad ili sam samo navikla na onaj seks u trudnoci pa s njim usporedujem😂
Mi kad smo krenuli ko tinejderi,pa sam naravno i neku infekciju uspjela pokupit,pa canesten. I sad bi morala dobiti pa opet par dana nista😏
Duda-moj ju je dobio kad smo zatvorili vrata bolnice i to nam je cesto spas. Ko drogica,kad mu ju stavim u usta zakoluta ocima i zaspi😂
Strah me kad pricate o toj epiziotomiji. Ja sam tu najgore prosla i ne usudim se jos otici na pregled. Koliko se sjecam ovdje ste pisale da dolje pregledavaju prstima a rade li jos ista ne znam. Jednu moju rodicu u Becu je ginekologica samo pogledala (bez diranja i ostalog).
Na seks jos ne mislim bez pregleda pa me strah vasih komentara kako pecka i ostalo hehe. Muz svakako nije tu sada.
.
Bruna - moja mala pojede od 900 - 1000 ml. Iskusila sam na svojoj kozi da je velicina lijevka bitna. Kad nisam znala da ne valja. Ja mislila da je normalno da se stvaraju rane tj u mom slucaju crveni krug i da ce to proci, ali je bivalo sve gore.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji