Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    22. Lipanj 2021. 09:35

Evo mene na instagramu
    https://ibb.co/25M8Sq8 

• EmEn9
    22. Lipanj 2021. 12:12

Cure oprostite ako nisam nekome odgovorila na poruku na instagramu ali ja vidim obavjest i uopće neznam nakon sto vidim poruku i nekome odgovorim ponovno pogledat poruku ako sam zaboravila odgovorit 🙉🙊🙈🙈🙈 A dok sad pohvatam tko je tko skoro pa mislim da će to biti nemoguće 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Možda bi na kraju uz face i instagram stvarno bila bolja opcija viber grupa ili neka druga privatna grupa gdje ćemo moći povezati lica sa nadimcima 😁😁😁🤣🤣🤣🙈🙈🙈 Stvarno bi mi bilo žao nakon svega kroz što smo sve zajedno prošle i tješile se i smijale i veselile na kraju bebama da izgubimo kontakte jer smo se baš povezale sve ko prijateljice 🤗😊🤗

• ružica
    22. Lipanj 2021. 12:22

Mame,

Ja sam naručila krevet za sina, treba li naručivati one pletenice za zaštitu da se ne udara? Što još treba kupiti Za krevetić molim vas savjet...do sada je spavao u krevetiću next to me...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    22. Lipanj 2021. 12:29

Puppeta,

Naši su tu negdi...
    Opet skokovi? Ja više ne znam kad je i koji skok prošao... ja za sada nisam primjetila ništa, ali 10 dana prije nego je napunio 3 mjeseca ie bio kaos... kako se kod tebe očituje skok?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Girl1234
    22. Lipanj 2021. 12:48

Curke, nisam uspjela pohvatati vase profile... Udavala mi se prijateljica pa sam ovih dana bila malo neaktivnija
    Ovo je moj profil 
    https://ibb.co/dJyk1J7 :)) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

🌺Principessa🌺
    22. Lipanj 2021. 12:54

Girl1234

Curke, nisam uspjela pohvatati vase profile… Udavala mi se prijateljica pa sam ovih dana bila malo neaktivnija
    Ovo je moj profil

Evo ja te dodala,lucija8814
    Ii ti uskoro imas vjencanje ako sam dobro zapamtila? Kak idi pripreme?🥰

Girl1234
    22. Lipanj 2021. 13:03

🌺Principessa🌺

Girl1234

Curke, nisam uspjela pohvatati vase profile… Udavala mi se prijateljica pa sam ovih dana bila malo neaktivnija
    Ovo je moj profil

Evo ja te dodala,lucija8814
    Ii ti uskoro imas vjencanje ako sam dobro zapamtila? Kak idi pripreme?🥰

Uzvratila sam. 🥰
    Daa, 7.8. Idu supeeer, moram priznati. Većina toga je spremna
    A tebi i, znam da si i ti spominjala vjenčanje i krštenje, kao i ja

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

pupetta
    22. Lipanj 2021. 13:58

ružica

Puppeta,

Naši su tu negdi…
    Opet skokovi? Ja više ne znam kad je i koji skok prošao… ja za sada nisam primjetila ništa, ali 10 dana prije nego je napunio 3 mjeseca ie bio kaos… kako se kod tebe očituje skok?

A izgleda da to sve ovisi o bebi. Dosta ljudi kaze da ih primijete tako sto se beba nasisava po cijeli dan. Kod nas nije tako. Nego sto se vise priblizava noc to je mali sve nervozniji, tesko ga je uspavati, doslovno se bori da ne zaspe, a vidi se da je krepan. I spava jos nemirnije nego inace i cesce se budi. A to uspavljivanje za noc traje satima i jos se probudi u zoru za dan. Kaos 

Baby P 03/21 💙

kety992
    22. Lipanj 2021. 14:37

Lonmi- pokusavam ti odgovorit od kad si napisala...al stalno me nesto sprijeci.
    Vezano za odnose- rodila si prije mjesec dana...tu je prosla divna bebica ..pa nece se vratit na staro za mjesec dana..jos ces par mjeseci osjetit taj zrak...imat ces osjecaj da je siroko itd 🙈😅🤭 radi vjezbe i polako...bila si na pregledu i rekli su da je sve ok...znaci nema potrebe da se brines da ce se rasirit il tako nesto...jer je to nemoguce 🤭  
    Sto se tice vjezbica i beba na trbuh(baby gym)  ja to radim sa svo troje od 2 tjedna starosti, svaki put moze sve duze...beba tim jaca misice vrata i kraljeznice sto ce joj trebat da bi mogla samostalno drzat glavu..i danas sutra pravilno se posjest sama i propuzat...znaci..stavis ju vise puta tokom dana potrbuske...animiras igrackamaa i to je to 😊 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• NeverEver
    22. Lipanj 2021. 16:05

Ej cure, jel odmarate? Nama je beba 5.dan super, spava po noci i po danu s pauzama po danu od po sat i pol za igru i smijeh a po noci samo kratke pauzd za cicu. Super je 😍
    Ja sam ocajna jer sam skuzila da desna cica vise ne šljaka kak treba, mlijeka sve manje. Pokusavam njega stavljat i izdajat se al ne dolazi mlijeko. Savjeti? Lijeva hiperproducira i dalje.
    .
    Sve koje ste napisale nickove ili stavis screenove sam zatrazila na instagramu 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.