I ja sam mlada mama!
Zatrudnjela sam sa 18 godina (nakon srednje škole i mature), a svog anđela rodila sa 19, točnije 27.03.2015, također u splitskom rodilištu.
Moji roditelji su različito reagirali.
Čim sam saznala za trudnoću odmah sam rekla mami, jer njoj mogu sve reći i veliko joj hvala na tome! Bila je uz mene od samog početka.
Ocu sam rekla 2 tjedna nakon što sam napravila test na trudnoću.
On je bio prilično šokiran. Imao je "velike planove" za mene, znate već i sami: fakultet, posao...
Ja sam fakultet i bila upisala, da bi nekoliko dana kasnije saznala za trudnoću.
On je to malo teže "probavio", nije komunicirao sa mnom neko vrijeme, nego samo ono najpotrebnije, ali ta faza je kratko trajala.
Moj muž je tada imao 24 godine, njegovi su tu vijest primili s ogromnim veseljem, pogotovo njegova majka.
Kako je moja trudnoća sve više odmicala tako smo muž i ja sve više podrške dobivali, što od njegovih, što od mojih.
Ja sam također imala trudničkih tegoba, zadnja 2 mjeseca trudnoće sam preležala u bolnici radi hipertenzije.
Danas maleni ima nešto malo više od 2 mjeseca, i doslovno se svađaju tko će ga nositi, čuvati, paziti... Svi ga obožavaju!
On je sad nama svima centar svijeta i jako ga volimo.
Uživam s njim iz dana u dan i za kraj mogu reći da sam presretna time kako je sve skupa završilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji