Mama s 19 godina: Rekli su mi da život ovdje staje, da sam loš uzor

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dijana6

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Draga Tena, davne 1980. godine postala sam majka sa samo 18 i po godina. Srednjoškolska ljubav i rođenje djeteta dva dana nakon maturalne zabave zgrozilo je mnoge. Suprug i ja u niti jednom trenutku nismo razmišljali što dalje, jednostavno prihvatili smo situaciju i saznanje da ćemo u životu neke stvari trebati promijeniti u odnosu na planove. Promijenili, prilagodili, borili se i izborili. Nekih stvari smo se i odrekli, no danas smo ponosni roditelji odrasle pametne i uspješne žene, baka i djed dvije predivne unuke i “roditelji” našeg “usvojenog sina”, kako znamo kazati za kćerkinog supruga. Nekad smo bili više, nekad manje zadovoljni onime što nam je život donosio, ali nikada se ne pitamo jesmo li mogli biti bolji, uspješniji, financijski neopterećeni ili slično, da smo donijeli drugačiju odluku u vezi “neplanirane” trudnoće i majčinstva u 19. godini. Cijeli život nam je jedna velika avantura i nadam se da će takav biti i tvoj i tvog djeteta. Puno sreće!

  • Avatar žena za sva vremena

    žena za sva vremena

    Broj poruka: 27

    Prijavi adminu

    Ja sam rodila prvo dijete u 31., a drugo u 34. godini. Ništa ne bih vratila. Moj je život bio takav, možete o svemu pročitati u mojoj kolumni na missmama. Moja mama, s druge strane, rodila je u 19. godini, ne mene nego moga najstarijeg brata… Mislim da su djevojke koje rode tako rano jako hrabre. Ne jer je moja mama rodila s toliko godina, nego jer vas tada još smatraju djetetom, i baš ste završili školu, i život je pred vama, i svašta nešto… Moje poštovanje svim mladim mamama, treba mnogo žrtve i prilagodbe za majčinstvo inače, a pogotovo kad ste mladi. Ja sam sa dijagnozom rodila dvije curice prirodnim putem. Dvije zdrave curice koje su cijeli moj svijet. Isto tako su mi se svi čudili i kad sam odselila iz svoga stana i grada da bih se udala u drugi grad i rađala djecu. Znam kako je biti pod povećalom. I bez obzira koliko sam se pripremala, većinu toga sam naučila iz interakcije sa svojim bebicama. Imam malo drugačiji pogled i na život i na majčinstvo, pa ti preporučam svoju kolumnu čisto zbog svog drugačijeg iskustva. I želim ti puno sreće! Marina

  • Spomenko

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Lako zarađujem svaki tjedan 4000 do 7000 eura samo radeći jednostavne poslove od kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Nevjerojatno je i jednostavno raditi, a redoviti prihod od toga. Predlažem svima vama da se trenutno pridružite ovom poslu kao dio radnog vremenA i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena ako slijedite ovu vezu. ……….>>>>>>>>> www.Dollars7.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.