'Mama, hvala ti što si mi rodila seku'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    :) I mi smo se puno bolje snašli s doje nego s prvom, sve je bilo nekako rutinski, bez straha, naša cura je tad navršila 2 godine i jako se veselila seki i super su si bile… Dok…. Manja nije počela glumit s neka 4 mjeseca kad joj je veća bila u blizini a ona nije bila raspoložena za igru… Pa je sad manja počela lagano puzit i uzimat većoj igračke… Sad više nije tak lagano i lijepo :D Jer su i zubići krenuli jače pa nema spavanja, pa su cendrave obje i tak… Al bude to prošlo ;) Najljepše je kad se zajedno igraju, kad veća nešto objašnjava manjoj i pokazuje joj… Plakala bi od radosti :)

  • 1001

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Sa velikim guštom i zadovoljstvom sam pročitala Vašu kolumnu. Probudilo je puno lijepih i toplih uspomena. Hvala Vam što izmamili osmijeh na lice.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.