Mama bolesne bebe: 'Kad bih mogla vratiti vrijeme, cijepila bih se'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • metaphysiker

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Zar se mora otići čak do Australije da bi se našao slučaj majke koja se nije cijepila protiv pertrusisa i eto, zarazila se?
    Sada protivnici cijepljenja mogu mirno spavati: em što je australski daleko malo vjerojatno da ćete dobiti pretrusis, a još manje vjerojatno da će ga dobiti vaše dijete ako poštujete babinje i ne plazite s djetetom posvuda i ne ignorirate svoj jak kašalj.
    I ako se sve te nezgode ipak zgode, i dalje dijete će puno bolje proći nego da je imalo ijedan simptom štetnih posljedica cijepljenja (kojih ima daleko više nego što je “dokazano”, jer je post festum teško dokazati direktnu uzročno-posljedičnu vezu - a što nije dokazano, “znanstvenicima”ne postoji, nema tu sumnji, pretpostavki, mogućnosti da ipak postoji i nešto što se JOŠ nije dokazalo).

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.