Maca i vrkuta caj(zacece)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 2122

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure.
    Nadam se da ce ovdje cure aktivno pomoc meni i ostalima sa savjetima za cajeve kome su pomogli da lakse ostanu trudne❤🥰

  • LB

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Marinalin

    Pozdrav cure.
    Nadam se da ce ovdje cure aktivno pomoc meni i ostalima sa savjetima za cajeve kome su pomogli da lakse ostanu trudne❤🥰


    Koji su to cajevi ??

  • LB

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    koji su to cajevi ?

  • Deleted user

    Broj poruka: 1871

    Prijavi adminu

    Ja sam jucer procitala da je neka napisala da vrluta nikako ne.. A meni je ginica rekla da uzimam da ce mi pomoc kod pcos.. 

  • Avatar buhtlica23

    buhtlica23

    Broj poruka: 2036

    Prijavi adminu

    Ja trenutno pijem Vrkutu, i duphaston tbl.(za izazivanje M) imam neredovite cikluse.
    Razmisljala sam da pocnem sa Macom ali mislim da se Vrkuta i Maca ne smiju zajedno koristiti, nisam sigurna pa svakako molim info ako koja cura ima info.

    6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

    🤵31 👰29

    [lilypie.com]

  • Avatar jelenajelena

    jelenajelena

    Broj poruka: 448

    Prijavi adminu

    Ja pijem vrkutu ujutru,a macu navece..tek sam nedavno pocela pit macu,nesmiju skupa se pit..ali ujutru jedan drugi navece moze…maca se pije samo do M….a vrkutu moze cijeli ciklus….nadam se da sam bila od pomoci🤗🤗

    [lilypie.com]
    Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm…

  • Deleted user

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Ja sam pila vrkutu prij jer su mi ciklusi bili neredovni, nije kasnila M puno ali nekad i 5/6 zna zezati. I sve je se unormarilo tacno na 28 dan pocela dobivat nekqd zakasni 1 do 2 dana i to ako se nahladim ili slicno. Eh prestala sqm je piti prije par mjeseci i udala sam se u martu i od tad su mi opet ciklusi neredovni prvo je kasnila 10 dana pa onda 7, mislila sqm da je to i zbog tog sto nisam prije bila spolno aktivna pa i vjerivatno to da je sve poremetilo i odlucila sam je ponovo poceti piti jer sam cula da je dobra za zacece a mi evo vec drugi mjesec pokusavamo ali nista, pa nadam se da ce pomoci.

    Citala sam negdje da i femisan A pomaze al ne znam sigurno, nisam imala iskustva s njim. Ako neko jeste dobro ce doci pomoc. 
    Cuvaam vam svima fige da uspijete. ❤

  • Avatar Sara 🌸

    Sara 🌸

    Broj poruka: 1979

    Prijavi adminu

    Pozz, koliko sam ja nedavno čitala po drugim forumima, skužila sam donekle kako i sta: marulja do O, a vrkuta moze cijeli ciklus ili samo od O. Nemojte piti marulju cijeli ciklus. Ja sam čula za čaj lista maline da se isto pije uz marulju, i stolisnik s vrkutom. Razlicite su komb, al cula sam da je marulja bas samo do O. 😊

    04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

  • nici00

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Kakva su iskustva iza mace i vrkute?

  • Meeeely

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame, kakva su Vaša iskustva sa crvenom macom? Naime, imam PCOS, na kontracepcijskim pilulama sam 10-ak godina i sad bi dragi i ja voljeli začeti. On pije crnu macu, ja ću uskoro krenuti sa crvenom, imate li kakvih pozitivnih iskustva? 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.