Lovci na ovulaciju (LH trakice) - 8. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anabela34
    [UREĐENO] 03. Kolovoz 2026. 13:44

Što mislite kad najranije mogu napraviti test ako je ovulacija bila 26.-27. srpnja ? Znam da je najsigurnije 2 tjedna nakon toga , ali obzirom da sam ja užasno nestrpljiva , zanima me kad postoji šansa da se možda nešto vidi ako dođe do trudnoće ? Imam one najosjetljivije testove .
    U prvoj trudnoći je bila baš dosta debela i jasna druga crtica 11. dan nakon ovulacije 

baloncic
    02. Kolovoz 2026. 15:41

U subotu ili nedjelju 

Frida13
    03. Kolovoz 2026. 10:45

Ako ti je u prijašnjoj trudnoći bila tako rano crtica možeš probati opet od 11. dana, znam da se nekim ženama vidi već i na 10 dana nakon ovulacije.
    Meni je porast bete spor, bar sudeći po prijašnjim trudnoćama kad sam pozitivan test dobila tek nekoliko dana nakon ta 2 tjedna poslije ovulacije pa se ni ne pokušavam testirati tako rano.

3/23🩷

pokušaji za 2. sreću od 3/25

6/25 - vanmaternična 💔
    5/26 - spontani 💔

Anabela34
    03. Kolovoz 2026. 13:44

Pričekat ću još nekoliko dana , pa ću se probat testirati. 

Meni je zapravo problem ostvariti ovulaciju , ali prošla dva puta sam zapravo ostala trudna iz prve čim sam uhvatila prvu ovulaciju .  Sad nemam baš nikakav predosjećaj da bi i ovaj put tako moglo biti trudnoće , ali nikad se ne zna. Vidjela sam da si dobila menstruaciju Frida , žao mi je 😔

• Anabela34
    [OBRISANO] 03. Kolovoz 2026. 13:43
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI