Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    01. Veljača 2022. 08:52

September1995

Queen_of_North

Pisah ovdje jucer ujutro kako sam dan prije testirala LH trakice i kako se na obje trakice vidjela tanka tanka linija. Dodjem jucer kuci s posla, malo sacekam, i kazem si idem opet se testirati da vidim i …nema crte za ovulaciju! Testiram se opet, i opet nema.
    Nista mi nije jasno, kako dan prije blaga crta i to 2 puta se pojavila, a onda se testiram i nema crte vise, i to opet 2 puta za slucaj da test ne valja ili sto vec.

Bas sam zbunjena, danas cu se opet testirati, pa cu vidjeti sto ce. Svakako, radimo na bebi bez obzira na trakice ali bas mi je full cudno ovo.

Koji ti je dan ciklusa? LH hormon zna varirat, barem meni tako. Krene malo tamnit pa sljedeci dan bude nizi LH itd. E sad trakice ovise i o tome koliko se pije tekucine, treba opcenito cekat oko 4 sata od prethodnog mokrenja…

Ovo sto kazes da ti varira, kako onda znati da je pik (vrhunac) ovulacije?
    Izgleda da se najbolje svaki dan testirati pa kako bude.
    Ja sam ovaj mjesec krenila s testiranjem jer bih htjela vidjeti bas kakav mi je ciklus, kad dolazi ovulacija.  S prvim djetetom nista nismo pratili i ko od šale ostala trudna  sad s ovim drugim se mučim par mjeseci, zato sve gledam, pretrazujem, istrazujem,... 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Garawa¤
    01. Veljača 2022. 08:53

Ja maloprije peak uhvatila na 15dc 🤦‍♀️ opet ok prošli mjesec bila O na 17dc vrijeme nikad proći 🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Lida 🍀
    01. Veljača 2022. 09:08

Queen_of_North

September1995

Queen_of_North

Pisah ovdje jucer ujutro kako sam dan prije testirala LH trakice i kako se na obje trakice vidjela tanka tanka linija. Dodjem jucer kuci s posla, malo sacekam, i kazem si idem opet se testirati da vidim i …nema crte za ovulaciju! Testiram se opet, i opet nema.
    Nista mi nije jasno, kako dan prije blaga crta i to 2 puta se pojavila, a onda se testiram i nema crte vise, i to opet 2 puta za slucaj da test ne valja ili sto vec.

Bas sam zbunjena, danas cu se opet testirati, pa cu vidjeti sto ce. Svakako, radimo na bebi bez obzira na trakice ali bas mi je full cudno ovo.

Koji ti je dan ciklusa? LH hormon zna varirat, barem meni tako. Krene malo tamnit pa sljedeci dan bude nizi LH itd. E sad trakice ovise i o tome koliko se pije tekucine, treba opcenito cekat oko 4 sata od prethodnog mokrenja…

Ja sam ovaj mjesec krenila s testiranjem jer bih htjela vidjeti bas kakav mi je ciklus, kad dolazi ovulacija. S prvim djetetom nista nismo pratili i ko od šale ostala trudnasad s ovim drugim se mučim par mjeseci, zato sve gledam, pretrazujem, istrazujem,…

Pa vidit ces cim pocne tamniti testiraj vise puta dnevno...najbolje oko 2 i oko 6-7 navecer. Sljedeci dan ako je svjetlija znaci da si uhvatila peak....  Ne znam ja sam uvijek najtamniji peak uhvatila u večernjim satima, ovo popodne mi ne pase bas 💁 isto imam cikluse kao ti 32-33 dana i vecinom sam peak hvatala tek 16-17 dan ciklusa 🙂 evo sad bas testiram od prije par dana jer sam imala spontani pa se mozda nesto poremetilo, ali nema je jos na vidiku... Skroz slaba crta na LH. Valjda ce bit do krajaw tjedna 🤷

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    01. Veljača 2022. 09:09

Garawa

Ja maloprije peak uhvatila na 15dc 🤦‍♀️ opet ok prošli mjesec bila O na 17dc vrijeme nikad proći 🤣

Jupiiii 😁😁 super za peak 🥳🥳

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

September
    01. Veljača 2022. 09:23

Queen_of_North

September1995

Queen_of_North

Ja sam ovaj mjesec krenila s testiranjem jer bih htjela vidjeti bas kakav mi je ciklus, kad dolazi ovulacija. S prvim djetetom nista nismo pratili i ko od šale ostala trudnasad s ovim drugim se mučim par mjeseci, zato sve gledam, pretrazujem, istrazujem,…

Ja iskoristim svaki dan jednu trakicu i kod mene dugo traje pik (cijeli dan, ponekad cak i sljedeci bude jako tamna) pa nikad ne promasim. Npr svaki dan mi sve vise tamni, onda kad testna i kontrolna budu iste boje to kod mene znaci da ce sljedeci dan pik. Na pocetku ciklusa pa sve do cca 5 dana prije ovulacije zna potamnit malo pa posvijetlit ali cim se vise priblizavam ovulaciji onda samo tamni. Kad mi je pik crtica bas bude puno tamnija. Svaka zena je drugacija, nekoj pik traje samo par sati pa se tu moze promasit. Odredi si da svaki dan pisas oko 4 npr i onda kad skuzis da tamni kreni 2 puta na dan provjeravat jer kod tebe ne znamo ako ce bit nagli skok i pad ili ce bit kao i meni :)

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Queen_of_North
    01. Veljača 2022. 10:09

Hvala cure za odgovore , stvarno puno naucim o svemu od vas. Javljat cu informacije kako bude. Sretno svima nama 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Jelušićkaa
    01. Veljača 2022. 11:58

Lida draga nisam ni pomislila na piškenje. Sinoc smo imali odnos i čim sam ustala tolikkii bol sam osjetila neznam da me ikad više za bolilo pri dnu stomaka i jajnici. Bol je bila tolika da sam pola sata čučala nisam se mogla ispraviti i plaka sam.. M me odnio u krevet. Poslije toga mi udarili bolovi u leđa i u želudac. Ispovracala dusu, pa me volio želudac od nečeg valjda od bolova. Užas uzas. I danas me boli dole stvarno ne znam sta je.... Pomalo me i strah da me nije prošlo još

Garawa¤
    01. Veljača 2022. 12:29

Jelušićkaa

Lida draga nisam ni pomislila na piškenje. Sinoc smo imali odnos i čim sam ustala tolikkii bol sam osjetila neznam da me ikad više za bolilo pri dnu stomaka i jajnici. Bol je bila tolika da sam pola sata čučala nisam se mogla ispraviti i plaka sam.. M me odnio u krevet. Poslije toga mi udarili bolovi u leđa i u želudac. Ispovracala dusu, pa me volio želudac od nečeg valjda od bolova. Užas uzas. I danas me boli dole stvarno ne znam sta je…. Pomalo me i strah da me nije prošlo još

Jesi Lh umakala? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Jelušićkaa
    01. Veljača 2022. 12:39

Garawa

Jelušićkaa

Lida draga nisam ni pomislila na piškenje. Sinoc smo imali odnos i čim sam ustala tolikkii bol sam osjetila neznam da me ikad više za bolilo pri dnu stomaka i jajnici. Bol je bila tolika da sam pola sata čučala nisam se mogla ispraviti i plaka sam.. M me odnio u krevet. Poslije toga mi udarili bolovi u leđa i u želudac. Ispovracala dusu, pa me volio želudac od nečeg valjda od bolova. Užas uzas. I danas me boli dole stvarno ne znam sta je…. Pomalo me i strah da me nije prošlo još

Jesi Lh umakala?

Nisam poslije onih pozitivnih trakica mislim da nemam potrebe. Sve se mislim da mi je koja cista pukla...dali to uopce i boli

Garawa¤
    01. Veljača 2022. 13:08

Jelušićkaa

Garawa

Jelušićkaa

Jesi Lh umakala?

Nisam poslije onih pozitivnih trakica mislim da nemam potrebe. Sve se mislim da mi je koja cista pukla…dali to uopce i boli

Ma vidiš da su se svima ciklusi nešto pohebali.. pa umoci ako imaš.. 
    Za ciste ne znam..  al O zna tko boljeti..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.