Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    05. Siječanj 2022. 16:12

Ja maloprije piskila. Sad je crtica blijeđa nego jucer. To znaci da je ovulacija prosla? 
    https://ibb.co/g7yLQcj

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    05. Siječanj 2022. 16:14

Kejsy

Ja sam nesto pogresno protumacila, izvini… Ma samo ti sve u stranu, i probaj malo romantike. Nista cudno desava se i umor i lose raspolozenje, i pritisak, pa najcesce zbog tog presinga i los libido, zato kazem malo romantike i pusti mozak na odmor… mozda dobro dodje…

Ja sam control freak, nema kod mene opušteno 😅
    Hvala ti 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Garawa¤
    07. Siječanj 2022. 06:49

Jutro cure..
    Evo kod mene napokon potvrđena O.. 3dpo 🤞
    Od korone još ni K kod mene..  probudila sam se jutros kao da me vlak zgazio..no, kućni test negativan 🤷‍♀️
    Vidjeti ćemo kako će se situacija razvijati.. u ponedjeljak mogu na pcr  I ako sam negativna mogu van iz izolacije.. 
    Kako ste vi? Ima što novoga? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Timmy
    07. Siječanj 2022. 09:41

Cure, iz vasih iskustava, koje koristite lh trakice, kako vam se
    To podudara sa ovulacijskom sluzi?
    Nikad tocnu informaciju na internetu nisam nasla: da li kad je ona rastezljiva i prozirna znaci da je jajna stanica vec oslobodena; ili znaci da ce se to tek dogoditi kroz jedan dan?

Negdje pise jedno, negjde drugo, a relativno je vazno za racunanje ovulacije. Lh trakice su mi prevelika zezancija:)

• MissN
    07. Siječanj 2022. 10:14

Garawa

Jutro cure..
    Od korone još ni K kod mene.. probudila sam se jutros kao da me vlak zgazio..no, kućni test negativan 🤷‍♀️
    Vidjeti ćemo kako će se situacija razvijati.. u ponedjeljak mogu na pcr I ako sam negativna mogu van iz izolacije..

Kak je muž? 
    Dobro da si svakak doma, pa možeš odmarati...samo se nadam da nećeš u pon ipak ispasti pozitivna pa opet 10 dana izolacije....

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

• MissN
    07. Siječanj 2022. 10:16

Timmy

Cure, iz vasih iskustava, koje koristite lh trakice, kako vam se
    To podudara sa ovulacijskom sluzi?
    Nikad tocnu informaciju na internetu nisam nasla: da li kad je ona rastezljiva i prozirna znaci da je jajna stanica vec oslobodena; ili znaci da ce se to tek dogoditi kroz jedan dan?

Negdje pise jedno, negjde drugo, a relativno je vazno za racunanje ovulacije. Lh trakice su mi prevelika zezancija:)

Rekla bih da kad se javi egg white sluz su najplodniji dani...kod mene ta sluz traje cca 3 dana, drugi dan mi je trakica pokazivala pik...nakon pika je O kroz 12-36 sati..pa ja računam dan kad više nema te sluzi ko 1dpo

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

• Timmy
    07. Siječanj 2022. 10:35

Jasno, hvala!

Tako sam nekako i mislila. Samo me isto bunilo jer par dana traje sluz, svakim danom je sve prozirnije, pa sam se pitala jel se onda tako vidi da je vec nastupila..

Vidim da se cure dosta muce s tim trakicama, pa se radije oslanjam na ovo:)

maybenewmom
    07. Siječanj 2022. 10:52

Garawa

Jutro cure..
    Od korone još ni K kod mene.. probudila sam se jutros kao da me vlak zgazio..no, kućni test negativan 🤷‍♀️
    Vidjeti ćemo kako će se situacija razvijati.. u ponedjeljak mogu na pcr I ako sam negativna mogu van iz izolacije..

Nadam se da će biti brz oporavak od svega. Ja sam jos uvijek premorena od Blagdana čekam M jos koji dan i onda se opet bacam na trakice. Bila sam napravila pauzu zadnja dva mjeseca da se malo restartiram.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Kamilica ♡
    07. Siječanj 2022. 14:12

Di ste cure 🤗 Petak jeee 🥳🥂😅
    Timmy meni ta sluz dodje samo jednom mjesečno, na dan nakon pika, pretpostavljam na dan ovulacije.🤷🏼‍♀️
    ---
    Kod mene je propao i ovaj ciklus.🤦🏼‍♀️ Prvi nakon 5 ciklusa pauze. I bas sam razocarana. Znala sam kad mi je pik, koristila sam trakice. Pošto nemam libido, morala sam se natjerati na seks. Ali nisam se nikako mogla opustiti, pa smo odustali. 🙄
    Žalosno je sto se moram natjerati na seks, ali ne znam kako si pomoci. 🤷🏼‍♀️ Hormoni su mi vise- manje u redu. Pijem vrkutu, ne znam do cega je. Imam hashimoto, ali ne vjerujem da je do toga.
    Uglavnom, zao mi je sto je i ovaj ciklus propao, jer mi curi vrijeme. Menopauza je iza ugla. 🙈 Pa me strah da sam zakasnila. Voljela bi da sam mlađa, i da imam vremena. Onda ne bi sebi radila presing. Ali jbg, that's life. 😅
    Necu se bacati u depru, bit ce kako je sudjeno. 😊
    ---
    Svima zelim lijep vikend! 🌞🥂🥳🤗

• Timmy
    07. Siječanj 2022. 14:19

Kamilica,

Hvala za odgovor:)

Cudno mi je da tako jednostavnu info ne mozes dobiti na netu, da li je to dan ili dan uoci menstruacije... kaj se tice sluzi.

A kaj se tice stitnjace, samo ju treba kontrolirati, i ona ti
    Nece raditi probleme u trudnoci!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.