Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    07. Lipanj 2020. 21:37

* prvi put nakon srednje škole htjedoh napisati. 🥴

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    07. Lipanj 2020. 21:45

Vučica haha, da kostice trešnje koje budu u pamučnoj vrećici. I to se stavi na trbuščić. Ali se zbilja nadam da nikome ovdje neće trebati to... 🙄
    Svea 😊😊
    Mrvičak joj žao mi je da te tako uhvatilo. No možda ti to na kraju pomogne kod poroda. 😲 Ipak je lakše sa čišćim crijevima. 🙂
    Rio baš ste mi lijepi, trbuščić krasan i haljina mi se baš sviđa. Djeluje mi lagano i ful udobno. Joj ti imaš volje za kupnjom, meni to u trudnoći baš neka tlaka, osim trudničkih stvari si ništa normalno nisam kupila. 🥴 Hvala na komplimentu. 😘 E da, imamo isti jastuk trudnički, samo je moj na zvjezdice. 😊
    Mimoza sretno sutra na pregledu! Nisam znala ovo za prihevremene porode i MPO... Hm kao da sam to negdje čak i pročitala, no zaboravila. Kod tebe to neće biti slučaj, a mislim da ću i ja kao i ti biti zacementirana dugo... 😅😅😅

Polly
    07. Lipanj 2020. 21:51

Trudnice baš ste komadi, super izgledate!! 😍,
    Zmya prekrasni ste, baš se vidi koliko si opijena ljubavlju 😍❤️
    Čestitam cure na punim tjednima ❣️❣️

I ja danas prijavljujem kontrakcije, makar kako je curka veća, počelo me buniti jel to ona ili kontrakcija.. Nekad mi je trbuh pravilan i zategnut s neugodnim osjećajem pa znam da je, a nekad mi se stvrdne uz neugodan osjećaj, ali s dvije grbice, izobliči se pa onda mozgam jel to beba 🤔

Pisale ste oticanju. Znači gležnjevi kao balvani, prsti na nogama kao čevapi, ujutro jedva prste na rukama stisnem u šaku koliko bole zglobovi... Žgaravica i dalje 0-24, baš me ubija, a novost je kvržica iza desnog uha, bit će upaljen limfni čvorić 🙃 Veseli ulazak u 9.mjesec! 

Vrapčić123
    07. Lipanj 2020. 21:53

Rose robica je preslatka! 💙
    Indy nadam se da ti koštice neće trebati nikada! 🙏
    Mila koji divan doček! 🧡🧡🧡
    Žuža draga dobila sam ja 14 kg. 😲 Ne znam kako se zakamufliralo i gdje, no dobila sam ja dosta. 😲
    Bebac baš ste mi divna obitelj. 💙 Tako mi izgledate kao dobri ljudi. ❤️ Maleni je presladak! I Gabriel također, već veliki dečko. Ma svi ste mi tako mili nekako. 😍
    Maryea dobro nam došla! 
    Elena u pravu si. 💞
    Mimoza dada, tamnije kosa. Sama se ofarbala neki dan sa nekom prirodnom bojom koju je tu čini mi se Danijela preporučila. 🙂
    Zmya očaj od hrane. 🥴🥴🥴
    Kaktusica prvi put vidjela ovu izjavu. Meni rekli da ne trebam ništa. 😲🤔🥴
    Lenija ja bih zvala ili išla na hitnu ipak za svaki slučaj na tvom mjestu. Sretnooo! 

mimoza
    07. Lipanj 2020. 21:54

Mi sad 4km setali, osjecala sam malo bolove u donjem dijelu kicme i sad je beban preaktivan. Bh opet ucestale, a ja se super osjecam 😁 evo i nas iz setnje https://ibb.co/zmnZBSY

Trudy
    07. Lipanj 2020. 22:02

Mimoza 👍👍 
    Zmya vecera je san snova 😧 minimalizam na djelu vidim 😄 ah, ne preostaje nista nego se nasmijat na to nazalost 😏

Zvonkica
    07. Lipanj 2020. 22:08

Barby da,da, isto decko opet...vidis kako to nema pravila...utjesno mi je sto si svaku trudnocu sve kasnije rodila..ne znaci da ce tako i kod mene ali malo me drzi...bar jos sad se ne osjecam spremnom roditi sa 37 tt kao sto sam drugog, voljela bih nesto duze izdrzati iako mi je vec sad dosta hehe..drip nisam iskusila, jer trudovi su me brzo i skroz otvorili pa nije bilo potrebe...vidjet cemo kako ce sad biti...hvala na podijeljenom iskustvu 😊
    Mila bas ste imali lijep docek i super da je na prvu veliki braco prihvatio maloga...♥️♥️
    Bebac super da ste i vi dosli domeka, svi ste slatki, a braceki pogotovo ♥️♥️
    Lenija ja bih isto kontaktirala nekog strucnog ili otisla na hitnu..
    Vrapcic i Mimoza stvarno ste lijepe i fit trudnice 🤰🤗

dana130
    07. Lipanj 2020. 22:19

Kaktusice bas bi bilo odlicno ❤️, termini su nam tu negdje, mozda bi i mogle, samo se ja nadam da cu i prije 40 tt😂 men isu rekli da na ovoj izjavi popinjavam ovaj datum od kad mi lrece porodiljni, znaci 45 dana prije. A i pod 2.a isti datum. Ja cu svoju sitra popuniti pa u utorak nosim predat. 
    Mila bas divno od muza 💙 drago mi je da je maleni prihvatio bracu 🥰
    Bebac ajme predivni ste 💙💙💙💙 govorim ja muzu kako je mikele velika beba, a cujes njega pa nije uopce, vidi kako je maleni 😂
    Joj zmya ja ne znam da li bi se na ovo smijala ili plakala 🤦‍♀️
    Mimoza tebi trbuh bas lijepo stoji 🥰

Baby girl 💜

Mocho
    07. Lipanj 2020. 22:21

Bebac - divna familijica 🥰 Ti i tvoji muskarci 
    Mila - drago mi je da si doma i bas lijepi docek ❤
    Rio - daaaa, to je tooo..Goricka špica :D 
    Vrapcic - bome ti se lijepo rasporedilo 14kg! Ja sam isto na +14, ali najvise je u guzicu i sise otislo :D 
    Zmya - Ajooooj ovo izgleda kao da si dobila snitu integralnog domaceg kruha sto bi vjerojatno bilo finije od tog komada mesa :D 
    .
    Evo i nas u danasnjoj setnji.. Bas uzivam otkad se mogu kretati 😇😇😇 Tu malo odmaram nakon sto sam smazala slatkac 
    https://ibb.co/nBnzYkh
    .
    Sutra je ponedjeljak, terminasice ocekujemo akciju od ranog jutra 😊😊😊  

Leonie90
    07. Lipanj 2020. 22:28

Mimoza i mocho prave ste 😻😻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.