Svea i Rose ma i ja volim crtice pogledati nekada, ali ovaj moj bi ih gledao po cijele dane 😁
Joj Polly, nasa buduca djecja soba je jos gora, krenuli s gomilanjem stvari u jednom kutu, sada se to rasirilo na dva kuta, a i dalje ju koristim i kao ostavu 😅
https://ibb.co/nbWMNpW
A ovo je banana bread s puuuno cokolade, jos sam i orahe danas dodala 😋
https://ibb.co/vD31Nvg
Ajme, ja bi fetu ovog kruha s bananom😍😍
Može recept?
___
35+6
Fluffy ljubim te, HVALA TI 😘😘💞
.
Polly neka se oni oporavljaju, bome ti je tata bas dosta kg jadan izgubio. Moja prijateljica iz Zg je imala koronu, kaze evo mjesec dana nakon negativnog brisa da jos uvijek osheca uzasan umor. Valjda ce to sto prije proci 😘😘
Rio super su vam slicice i pesonja 🥰🥰
Zutica Indy ne moras brinuti, to je dosta cesto kod bebica, ako je bilirunin preko nekih 10000iu onda mora pod lampu, moj Matej je imao 9000 i otpusen je 3.dan doma, bio je dosta pospan i koza mu je bila zuckasta, morao je sto vise dojiti i biti na suncevom svjetlu, kontrole su svaki dan dok se bilirubin ne normalizira.
Trancie hvalaaa
Panda tako je i kod nas kaos u sobici, sve tamo ubacimo🤣😂🤣
💙
Svea 🤣🤣🤣 Oćes da vam dogovorim susret pa da i tebi kakvu prognozu predvidi? 🤣🤣🤣
Obzirom na moj trbuh mene bi odmah u bolnicu odvela da se slučajno u hodniku ne porodim 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahaha Svea i sama sam takva ..sad sam isla u prodavnicu i pitaju me sta cu tamo samo sto se nisam porodila al reko necu jos ..ljudi su cudo al neka iskreno mene takve stvari zabavljaju
Da vas malo nasmijem: sad srela susjedu, starija gospođa. I pita ona kako sam i tako. Kaže da mi se trbuh jako spustio i to točno za dva prsta od grudi, da ne idem nigdje da ću uskoro roditi. Joj zakon su mi te teorije. 🤣🤣 Poslije je srela muža i veli ona njemu nigdje ne idite, žena će vam uskoro roditi. 🤣🤣 Eto terminuše po ovoj susjedi ću vas prešišati da znate. 🤣🤣
Joj mene za sada samo maltretiraju oko predviđanja spola, a svaka baba ima drugu teoriju. Danas se malo bacam na proucavanje izdajalice koja mi stigla u kompletnom setu s dudicama i svim i svacim marke Tommee Tippee. Mogu reci da je stvarno ugodno i izgleda obecavajuce. Također oguglala sam veliku kremu za bradavice Purelan 100 za koju se svi kunu da je najbolja i da se ne mora uklonit s bradavica prije dojenja. Ne smeta bebici. Ukoliko ju nađem u apoteci super, a ako ne onda kazu da je i od biobaze iz dm-a cisto solidna, kao da i ta ne smeta bebici, jer poludila bih da stalno mazem i brisem, mazem i brisemUglavnom sam na proucavanju dojenja, pa toga mastitisa i slicno, također kupili na akciji debelu knjigu sa savjetima i receptima sta jesti tokom dojenja, pa sta prvo kuhati kod dohrane, pa sta nakon godine dana i tako, brdo recepata njamnjamnjam (naravno necu doslovno se svega drzati jer cu se posusit ko grancica)… Od srijede startamo muz i ja na tecaj u bolnici, bas sam uzbudjena iako vec dosta toga i znam. Sve mi je to zanimljivo, uzasno sam inace organizirana osoba i kad vec imam jos mnogo vremena stvarno zelim jos stici si neke stvari pogledati, procitati, pripremiti… Krizam se kad vidim koliko ce me posteljine i sveg cekat za vesmasinu, imam cca 20 tetra pelena sto bijelih, sto lidlovih sa zekoslavcima, sto malo iz Pepca nekakvih mekanih s motivima… haha
Uzivajte u vikendu, nadam se da se mamice vec dobro snalaze sa svojim ranim bebicama
E da duda varalica ju smijem dati bebici odma po rođenju ukoliko ju hobotnica i mala gazica ne bi smirile? Kod dojenja bi probala malo gazicu blizu sebe imati pa ako stvarno bebica toliko osjeti moj miris mozda ju brzo smiri za spavanac. Samo nisam sigurna kako je s dudicom, je problem tako maloj bebici radi disanja kad spava?
Ja sam kupila dudicu od Mama od 0-2mj. Znam da je prijateljica rodila u Podobniku i muz odmah tamo bebici stavljao dudu u usta, snimili to...tako da moze
💙
Hvala na odgovoru za zuticu ...vidjecemo kako cemo da prodjemo ..valjda cemo da prodjemo bez mnogo komplikacija ...dovoljno je stress 2 ×bebe odjednom 😂😂😂...jos malo
Panda banana bread izgleda mmmm 😋😋😋
Black ja sam kupila tu Purelan za bradavice pa ćemo vidjeti...
Indy 🤣🤣🤣
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
E ja imam jedno extra glupo pitanje. Kad dođem u bolnicu i posalju me u rađaonu, di ostavljam kufer?? Ruksak sa mnom koliko sam vas shvatila, ali gdje kufer?
Kod nas nema ni ruksak u radaonu ni predradaonu. Izvadis vodu, za grickanje, i mob i tjt.
Tu ima ormar u hodniku za rodilje pa kad se ide u sobu to stavr na krevet i skupa sa nama se odveze.
Da vas malo nasmijem: sad srela susjedu, starija gospođa. I pita ona kako sam i tako. Kaže da mi se trbuh jako spustio i to točno za dva prsta od grudi, da ne idem nigdje da ću uskoro roditi. Joj zakon su mi te teorije. 🤣🤣 Poslije je srela muža i veli ona njemu nigdje ne idite, žena će vam uskoro roditi. 🤣🤣 Eto terminuše po ovoj susjedi ću vas prešišati da znate. 🤣🤣
Joj mene za sada samo maltretiraju oko predviđanja spola, a svaka baba ima drugu teoriju. Danas se malo bacam na proucavanje izdajalice koja mi stigla u kompletnom setu s dudicama i svim i svacim marke Tommee Tippee. Mogu reci da je stvarno ugodno i izgleda obecavajuce. Također oguglala sam veliku kremu za bradavice Purelan 100 za koju se svi kunu da je najbolja i da se ne mora uklonit s bradavica prije dojenja. Ne smeta bebici. Ukoliko ju nađem u apoteci super, a ako ne onda kazu da je i od biobaze iz dm-a cisto solidna, kao da i ta ne smeta bebici, jer poludila bih da stalno mazem i brisem, mazem i brisemUglavnom sam na proucavanju dojenja, pa toga mastitisa i slicno, također kupili na akciji debelu knjigu sa savjetima i receptima sta jesti tokom dojenja, pa sta prvo kuhati kod dohrane, pa sta nakon godine dana i tako, brdo recepata njamnjamnjam (naravno necu doslovno se svega drzati jer cu se posusit ko grancica)… Od srijede startamo muz i ja na tecaj u bolnici, bas sam uzbudjena iako vec dosta toga i znam. Sve mi je to zanimljivo, uzasno sam inace organizirana osoba i kad vec imam jos mnogo vremena stvarno zelim jos stici si neke stvari pogledati, procitati, pripremiti… Krizam se kad vidim koliko ce me posteljine i sveg cekat za vesmasinu, imam cca 20 tetra pelena sto bijelih, sto lidlovih sa zekoslavcima, sto malo iz Pepca nekakvih mekanih s motivima… haha
Uzivajte u vikendu, nadam se da se mamice vec dobro snalaze sa svojim ranim bebicama
E da duda varalica ju smijem dati bebici odma po rođenju ukoliko ju hobotnica i mala gazica ne bi smirile? Kod dojenja bi probala malo gazicu blizu sebe imati pa ako stvarno bebica toliko osjeti moj miris mozda ju brzo smiri za spavanac. Samo nisam sigurna kako je s dudicom, je problem tako maloj bebici radi disanja kad spava?
Ako mislis doma mozes, u bolnici se u vecini sestre jako ljute kad vide dudu
Kaktusica bas mi neki dan rekla prijateljica da joj mali ima nakon 3mj povisen malo bilirubin pa ga jos nisu cijepili...jel to utjece na cijepljenje?
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji