Curkeee cestitke na punim tjednima... Takodjer cestitke i na super pregledima, bilo vas je dosta danas. 😍 Vidim da su neke skroz zatvorene, neke otvorene.. Uglavnom sve cemo mi terminuse ubrzo. 😍
Rio super izgledas, nisi uopce debela, nekaaa oblina.. 😍
Takodjer zmya super su ti slike. Bas predivne.
Dora i Lina drago mi je da ste kuci sa svojim mrvicama. Doma je najljepse. Uzivajte. 😍
..
Ja sam ovo dana stalno u pokretu i sto sam vise u pokretu to se bolje osjecam. 🤷♀️ Dok sam se cuvala sve me zivo boljelo. Nista mi vise nije jasno. 🤔
Ajme zene mene ovo sve jace sijeva. Donja ledja, prepone, ostra bol ko da me neki zivac vata al drugacije, na momente dolazi i jaucem svako toliko kad me zvizne, ugl su donja ledja i sad par puta jajnici u isto vrijeme s ledjima, sve kad stojim na nogama. Sad sam rasirila noge cucim na sve cetiri i pokusavam to istegnit, ebate kako me ovo cima sta je sad.
Dora, Lina, dobrodosli kuci! ♥️
Hm, ne znam, trudovi? Nisu?
💙
Cure moje najdraze, jel rodila jos koja u medjuvremenu??
Mi smo napokon u kompletu cijela obitelj, otpusteni kuci danas popodne, zbrka, strka, ne stizem nista citat..nadam se da ce se sve nekako ustabilit kroz tjedan kad pokopcam u glavi da sam doma..mazimo se svi zajedno, ne mrdamo s bracnog kreveta osim za hranjenje 💕
Mislim na vas 😘😘😘😘😘😘
Anav i Zuza steta sto nismo uspjele popit kavu na duhu, ali budemo u jos boljem okruzenju i drustvu nekom drugom prilikom 😉
Mooooliiiim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ma koje prreeeeeedivneeee vijesti Doraaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ajme srce mi je puno ko da se o meni radi.
Bravo bravo bravo ma 1000x bravo za sve vas 4.
Uzivajte u svakom trenutku zajedno ❤️❤️❤️
Isto to zelim i lini i njenoj elenici ❤️
Nema vam spavanja sad vise to je sasvim normalno ❤️🥰🥰🥰
Pepili, Rio nemam pojma sto bi moglo biti, nije mi se dosad nijednom desilo i onda me probudilo iz sna tako da se nisam ni snasla bas, zgrcila sam noge i obgrlila jastuk pa je proslo i vise se nije javilo. Valjda je bilo jednokratko!
.
Lina, Dora jako mi je drago sto su nase male bebice doma, uzivajte u kaosu koji slijedi, mazite se i ostanite dobro ♥️ Nasi mali- veliki palcici 🥰
Nakon sto cujem vase pozitivne price ohrabrim se kupiti nesto i za svoju bebu, iako jos uvijek cekam 30. tjedan da krenem sa svime, ne znam ni sama zasto kad je s bebom sve uredu, ali eto 😂
.
Mene jako peru hormoni ovih dana, ne u smislu da placem nego da se ljutim pa odljutim pa mi bude zao, pa se opet zacas naljutim, sve mi smeta, sve mi ide na zivce i tako.. Ovo je dosad prvi put u trudnoci da imam promjene raspolozenja.
I taman su se BH smirile na skoro tjedan dana i evo ih opet od jucer luduju. 🙄
Mozda ima i veze s tim sto ne jedem slatko 😂😂😂 (sad ce mi za sve biti kriv moj visi guk)
Zmya ma ti si predivna trudnica. Prelijepe uspomene na trudnocu 🥰
Black po pravilu bi trebao i muz da koristi terapiju. Tako je kod nas uvijek, ja kombiniran vaginalete i krenu 3 dana, a muz samo kremu maze 3 dana i tako smo sigurniji oboje. Poslije slobodno navalite 😁
Lina napokon ste na okupu. Uzivajte sa svojim smotuljkom 🥰 sigurno da ce biti neprospavanih noci, ali neka nje uz vas.
Dora bas sam sretna zbog vas 🥰 Uzivajte maksimalno i posvetite sve vrijeme jedni drugima. Bit ce pune ruke posla, ali ce te vi to izdrzati ❤️
Rio a zamisli tek kad mlijeko dodje, ona su kao silikonske, dignute, cvrste 🙃 jedva cekam 😁
Ajme zene mene ovo sve jace sijeva. Donja ledja, prepone, ostra bol ko da me neki zivac vata al drugacije, na momente dolazi i jaucem svako toliko kad me zvizne, ugl su donja ledja i sad par puta jajnici u isto vrijeme s ledjima, sve kad stojim na nogama. Sad sam rasirila noge cucim na sve cetiri i pokusavam to istegnit, ebate kako me ovo cima sta je sad.
Sijeva, dali pratis tu bol na koliko je? Mogu bit trudovi pa uzalud ti rastezanje 😊
Doraaa joj kako sam sretna zbog vas. Koja divna vijest! Šaljem vam svima punooo poljubaca! Moj muž vas sve puno pozdravlja i kaže da je znao i osjećao da ćete biti dobro! 💕💕💕💕
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora rekao mi je muž da ti dodatno napišem da on osjeća i zna da će vaša dječica biti ne samo zdrava, nego da će biti i uspješni ljudi u životu. Tako je on jednom prigodom rekao (prije točno 15 godina) tati od Plenkovića da će mu sin biti predsjednik države. To mu je rekao dok je Andrej radio u Parizu u veleposlanstvu. I evo Andrej nije predsjednik, ali je premijer. Eto, pa očito moj muž zna pogoditi. 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Meni to isto lici na trudove ..a da ides da provjeris ??javljaj se ...drzimo ti fige ..sretno ...ako zaista ne pomaze ni jedan polozaj i ne smiruje se nakon sto legnes onda bi trebali trudovi da budu
Cure cestitke na punim tjednima i uspjesnim pregledima.
Dora i Lina neopisivo mi je drago da ste konacno doma sa svojim borcima. Sada uzivajte u mazenju ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji