Renata prekrasni🥰
Maree bolje da si ti tamo pod nadzorom, sto kazu, do kad ostajes?
Ujutro cu kuci.. Bitno je bilo da isprimam samo 24 sata tokalizu..
Ok, odlicno. Kuci onda odmor, a drugi nek te maze i paze
💙
Rio bas iz tog razloga planiram kupiti poplun jer sto ako ne bude htio u vrecu, a i zatrebat ce kad-tad
💙
Cestitke curkama koje su danas zaokruzile tjedne! 🤗😊
A bilo je i dosta lijepih trbuscica 🤰😊
Pepilli kako radis ove keksice sa zobenim i jabukama? ...ja sam to isto znala raditi ali ovi tvoji mi super izgledaju...ja sam radila ono najjednostavnije moguce, i u kombinaciji zobene i banana..takve mogu takoreci jesti i bebe skoro od pocetka dohrane, samo da nauce zvakati 😁
Dora cestitke na prvih mjesec dana Ivici i Marici 😇🎉🎊 super da je transfuzija dobro prosla 👍
Svima cure zelim laku noc 😘
Renata super ste vas dvoje 🤗🤰
Meni je ctg navecer ponovno pokazao trudove pa sam dobila u infuziji nesto da ih zaustave
Ante 💙 Maro 💙
Rose, ma neces, ne brini 😘
Renata 🥰🥰
Mare drago ni je da ide na bolje, a doma inda cim vise odmor 😘
Rio do sad nisam primjetila da mi, argeta izaziva plinove 🤔
Tonka drzi se. A zasto zaustavljaju ako je 37tt vec terminski?
Curke mene uhvatio neki proljev, slomljena sam. Ona se bila umirila, al sad luoka al dosta nisko. Idem u krpe. Lijepo spavajte, jos ljepse sanjajte. Laku noc 😘
Baby girl 💜
Renata 🥰🥰
Curke mene uhvatio neki proljev, slomljena sam. Ona se bila umirila, al sad luoka al dosta nisko. Idem u krpe. Lijepo spavajte, jos ljepse sanjajte. Laku noc 😘
A vjerojatno zele da jos malo izdrzi unutra...
Laku noc cure :), cimerica toliko glasno hrce da ne znam hocu li uspjet ista odspavat.
Ante 💙 Maro 💙
Renata 🥰🥰
A vjerojatno zele da jos malo izdrzi unutra…
Laku noc cure :), cimerica toliko glasno hrce da ne znam hocu li uspjet ista odspavat.
Bas sam i ja htjela pitati zasto zaustavljaju a u terminu si...
Ali dobro bitno da si tamo na sigurnom, javljaj ako bude kakvih novosti 😊
Evo malo nocne smjene. Bilo je lijepo dok je trajalo ono moje bezbrizno spavanje 😬
Indy sanjala sam da si napunila 37 tjedana i rodila decke. Rodilu su se u divnim tamno plavim kosuljicama sa bijelim tockama i jeans kratkim hlacicama. Bili su ko bomboncici 🥰😍
Tonka u kojoj si bolnici? Ja sam mislila da tam negdje od 35 tjedana vise nista ne zaustavljaju... Samo se vi drzite. I nadam se da si uspjela odspavati pored cimerice 😄🙈
Ivana- mene boli identicno, i bit ce sve gore da te utjesim 😂 pitala sam na pregledu- i rekao je ovako kako je eovyn napisala..
Pregled- ja bila i vec smo preko 3 kg. Rekao je lezati vise na lijevoj strani da se beba tako namjesti, da bude laksi porod. Ja sam do sad stvarno zavrsavala na desnoj uglavnom.. evo od 3 dubim na lijevoj i nikako zaspati 😂
Dianatal gel- pricala danas s prijateljicom, ona kupila cijelu kutiju, imala preko 30 savova, sto vanjskih, sto unutarnjih, tako da ja def odustajem od razmisljanja o njemu.
Evo malo nocne smjene. Bilo je lijepo dok je trajalo ono moje bezbrizno spavanje 😬
Indy sanjala sam da si napunila 37 tjedana i rodila decke. Rodilu su se u divnim tamno plavim kosuljicama sa bijelim tockama i jeans kratkim hlacicama. Bili su ko bomboncici 🥰😍
Tonka u kojoj si bolnici? Ja sam mislila da tam negdje od 35 tjedana vise nista ne zaustavljaju… Samo se vi drzite. I nadam se da si uspjela odspavati pored cimerice 😄🙈
Na Merkuru sam; odspavala sam od 2 do 5(bolje ista nego nista 😁), i da ne znam zasto zaustavljaju, jednoj od cimerica ce inducirati na 37+4 zbog koleostaze a meni sprjecavaju 🤔, mozda zbog tlaka dok se skroz ne ustabili ne zele, to mi jedino pada na pamet, evo sad ujutro je 90/60, uzas kako varira 😫, valjda ce uspjet ustabiliti terapiju.
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji