Ljetne bebe 2026.🌞🍦👙🌊🏖️🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    [UREĐENO] 20. Kolovoz 2026. 10:40

Tihana kako si? Jesi rodila? 

Tihana❤🩹
    20. Kolovoz 2026. 07:21

Ejj,evo rodila 19.08.u 00.06 sati..inducirani porod..doktori su rekli da ce to brzo ici,na kraju radjala 11 sati,pred kraj su vec bebi poceli padati otkucaji,a ja nisam bila otvorena skroz nego 7 do 8 prstiju..onda su me tako poradjali..bas nemam neko lijepo iskustvo s poroda..ovaj put je to to od mene..zatvaram radnju..🤣🤣🤣

It's a girl🩷

jasamja
    20. Kolovoz 2026. 10:01

Čestitam ti. Žao mi je da je porod trajao tako dugo. Želim ti brzi oporavak ❤️ 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

Simm95
    20. Kolovoz 2026. 10:35

Tihana iskrene čestike i brz oporavak. 🍀
    Baš si me nasmijala sa ovim "zatvaram radnju". 😃🤣
    Žao mi je što ti se tako sve odužilo oko poroda.. 

2023. blighted ovum 8tt 💔
    2024. missed ab 15 tt 💔
    5.2025. biokemijska
    10.12.2025. ➕ 🙏
    🧸💙 25.07.2026. Simon 💙🧸

Verbena
    20. Kolovoz 2026. 10:40

Tihana, čestitam ti i žao mi je što si se tako namučila.. Nadam se da ste i ti i beba dobro i brzi oporavak želim ❤️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH- 2x IVF, 4x ET/FET, 2x missed ab
    20.06.2026. 🌈🌞💙

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

advocatus
    [UREĐENO] 05. Rujan 2026. 09:02

Cure ima tko frisko iskustvo carskog reza u Vinogradskoj? 

Verbena
    25. Kolovoz 2026. 10:08

Hej, nisam rodila u Vinogradskoj, ali jesam carskim rezom pa ako te zanima nešto baš vezano za postupak ili oporavak, pitaj 🙂
    Nadam se da si inače dobro i da ti carski neće ni trebati!

🧔 1986., sve ok
    20.06.2026. 🌈🌞💙

advocatus
    25. Kolovoz 2026. 10:22

Sve me zanima🙈
    Ma slat ce me na carski zbog zdjelice (jer vaginalno ne bi moglo). Kao mogu pokusat vaginalno ako porod krene spontano, ali velika vjerojatnost da ce to zavrsit na carskom. 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

advocatus
    25. Kolovoz 2026. 10:26

Btw ja sam dobro, sve cu proci zbog malenog. Kako ste ti i Petar? 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Verbena
    25. Kolovoz 2026. 11:06

Uh, žao mi je da ćeš morati na carski.. ali ako je takva situacija, onda bolje ni ne pokušavati vaginalno da nešto, ne daj Bože, ne krene po zlu..
    Moj carski je bio u općoj anesteziji jer mi nisu uspjeli piknuti spinalnu, ali pretpostavljam da će tvoj biti u spinalnoj ako bude moguće.
    Samu operaciju ne osjetiš, a na dan operacije si 24 sata u krevetu bez ustajanja i piškiš na urinarni kateter. Taj dan te ništa puno ne boli jer još djeluje anestezija i ne mičeš se toliko. 
    Sljedeći dan se miče kateter i moraš ustati othodati do wc-a. To prvo ustajanje sam vidjela sve zvijezde koliko je bolno - i hodanje do wc-a, a i piškenje jer em te žari mokraćna cijev nakon vađenja katetera, em te boli bilo kakvo naprezanje.. Jako je bitno kako se ustaješ - kao u trudnoći, uvijek preko boka i osloniti se što više na ruke uz minimalno naprezanje trbuha.
    Crijeva ti nakon operacije uspore pa, ako stolica ne dođe spontano nakon 2 dana, obavezno traži da ti nešto daju - čak i uz to je bolno i teško ide..
    Inače je kretanje prvih par dana jako bolno, pogotovo 3. dan kad se sva tekućina nakupljena u toku trudnoće krene vraćati u krvne žile pa se edemi pogoršaju.  imaš ogroman osjećaj pritiska na donji dio trbuha i dojam kao da će ti utroba ispasti kad stojiš. 
    Nakon par dana postane malo lakše.
    Prvih nekoliko dana se zbog reza ne smiješ tuširati, već samo malo proprati vodom bez močenja reza pa je dobro imati vlažne maramice da se barem koliko toliko možeš osvježiti..
    Ako ćeš dojiti, nemoj stavljati bebu na trbuh jer će ti biti bolno, već pokušaj u položaju nogometne lopte da nemaš nikakav pritisak na rez. 
    3. dan ide pregled reza i, ako je sve ok s tobom i bebom, idete kući.
    Bit će ti još dosta bolno kretanje i podizanje bebe sigurno 2 tjedna od operacije, a možda i duže, pa maksimalno angažiraj muža ili koga drugog tko može pomoći oko bebe i kućanskih poslova jer ti nećeš moći.
     Evo meni je prošlo 9 i pol tjedana i još uvijek imam bolove kod naprezamnja trbuha, bržeg hoda ili ako moram potrčati.
    Što se tiče krvarenja, ono je isto kao i kod vaginalnog poroda, tu nema razlike. 
    Sigurno sam nešto zaboravila pa slobodno pitaj ako ti još šta padne napamet 

🧔 1986., sve ok
    20.06.2026. 🌈🌞💙

advocatus
    25. Kolovoz 2026. 12:32

Ma problem je sto ne znam sto me ceka. Dr koja je rekla carski ne znaci da ce me docekat iduci put, a dr koja je bila prije nje je rekla indukcija zbog heparina. Tako da se ne bi cudila da me izmrcvare i da zavrsim na hitnom carskom. Nazalost vec viden scenarij

Zbog cega ti nisu uspjeli piknut spinalnu?

S kateterom nazalost imam iskustva jer sam ga dobila na aspiraciji. Najgorem neprijatelju ne bi pozelila jer sam dobila e-coli koje sam se jedva rijesila

Dakle nakon carskog jos vise oteknes? Za koliko se sve povuce?

Vezano za pritisam meni je zadnjih mjesec dana ogorman pritisak i bol u zdjelicnom obrucu (donja leda, pubicna kost, kukovi) pa mi je svako okretanje po noci jako tesko (moram se ustat da bi promijenila polozaj), sjedenje boli, ustajanje boli, put do wc koji je udaljen 3m jedva dodem, tako da trenutno be mogu zamislit da bude i gore od toga

Dojit bi htjela, ali cemo vidjeti hoce li ici

Nadam se da tebi sad ide nabolje

A ostale cure s foruma? Kako se one drze nakon carskog? (ako mozes da pitas u grupu da podijele iskustva) 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Verbena
    25. Kolovoz 2026. 13:43

Anesteziologica koja jr bila taj dan jednostavno nije uspjela piknuti, a 5 puta mr bola.. kako je bio hitni carski, zamolila sam je da ne gubimo više vrijeme na to pa su mi dali opću..
    I ja sam od 32. tjedna imala užasne bolove u križima i zdjelici, toliko da nisam mogla hodati. Ali ovo je skroz drugačije - doslovno pritisak u donjem dijelu trbuha kod ustajanja i hodanja,kao da će ti svi organi ispasti van. Iako meni to nije bilo ni približno strašno kao ti bolovi koje sam imala u trudnoći, a koji su Bogu hvala nestali s porodom. 
    Inače 3 dan od poroda, neovisno bio vaginalni ili carski, nastupamobilizacija viška tekućine pa se edemi pogoršaju. Kod mene je to bilo baš jako izraženo, ali vjerujem da je bilo tako zbog preeklampsije pa kod tebe ne mora biti tako.
    E da, kasnije kad ćeš doći kući, "luftaj" ožiljak još neko vrijeme da bolje zacijeli - mrežaste gaćice i spavaćica, nikako ne pokrivati čvrstim gaćicama,tajicama i sl.
    Sretno svakako! ❤️

🧔 1986., sve ok
    20.06.2026. 🌈🌞💙

advocatus
    25. Kolovoz 2026. 14:15

Hvala bogu da su se trudnicki bolovi povukli s porodom. Nadam se da ce i meni biti tako. Na nesrecu zamijene ih bolovi carskog, ali bolje i to nego da oboje budu prisutni jer imam osjecaj da ovoj boli nema kraja

Vezano za luftanje, svakako se ne planiram oblacit iducih barem mjesec dana

Hvala ti puno i tebi i svim ostalim curama sretno! ❤️ 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

sunshine22
    25. Kolovoz 2026. 15:59

Advocatus, meni je ovo bio drugi carski rez. Prvi je bio nakon 12 sati neuspjesne indukcije i mucenja, carski i spinalna su mi dosli kao spas. Kako je bio hitan carski, zaradila sam bakteriju prilikom operacije, ali to nisam znala sve dok nisam dosla doma i nakon par dana mi je neka tekucina pocela istjecati iz reza u vecim kolicinama. Tada sam morala piti antibiotik, i valjda kako su me izmucili prije i onda carski na to, plus ta bakterija, grozno me bolilo danima i jedva sam se dizala sa kreveta. Muz je moral preuzeti vecinski brigu oko djeteta, jer ja nisam bila u stanju. Kada bi se nekako i digla jedva s kreveta, hodala sam savijena neko vrijeme jer bi mi trebalo vremena da se ispravim…ukratko, prvih 3 tjedna su mi bila uzasna, onda je tek pomalo pocelo biti bolje.
    Sada drugi porod, imala sam zakazan carski rez i potpuno drugacije iskustvo, iako mi je logika nalagala da ce ovaj oporavak biti tezi, kao rez na rez ide. Medjutim, oporavila sam se puno brze nego sam ocekivala. Najgore mi je bilo prva 2-3 dana u bolnici, nakon toga je svakim danom bilo sve lakse, i mogla sam sve oko bebe..naravno, pazila sam se ipak i odmarala koliko je bilo moguce, ali oporavak ni blizu prvome putu, bas milina. Mene i sad na jaci dodir boli rez i podrucje oko njega, sve je to utrnuto i kao da nije dio moga tijela, ali je sve lijepo zaraslo. Nisam sigurna, ali mislim da se zivci nikad u potpunosti tu ne povrate, odnosno osjet tog dijela tijela. Krvarenje mi je ovaj put bilo oskudnije nego prvi put, ali evo od mene velika preporuka je da koristis u prvim danima Jessa inkontinencijske pelene za odrasle - mene su spasavale kad je krvarenje bilo najjace, lako ih je obuc i skinut, ne pomjera se nigdje nista i ne curi, sve upiju, zakon stvar. Tek sam kasnije nakon par dana, kada se krvarenje smanjilo, pocela koristiti uloske+frida mom jednokratne gacice, lijepo stisnu i nista se ne pomjera. 
    Oba puta spinalna, ubod nije ugodan, al prezivi se.
    Na intenzivnoj svega par sati sam bila i onda su me prebacili na odjel, boli i nije nikako zgodno hodati tih prvih sati/dana, ali sve se moze i sve prodje.
    Zelim ti svu srecu i sto laganiji i brzi porod i oporavak! 🤗

👩🏼 32
    🧔🏻‍♂️ 37
    👧🏻 2024
    👶🏻 2026

advocatus
    25. Kolovoz 2026. 16:39

Sunshine hvala ti puno na odgovoru! Koliko iz svih iskustva zakljucujem puno gore je kad je hitni neplanirani carski nego kad je dogovoreni. Vezano za rez, vjerujem da ce ti s vremenom biti sve bolje i lakse! Imala sam duboku ranu na dlanu za kojeg sam mislila da nikad necu vratiti funkciju pa je nekako stalo na svoje mjesto. Naravno neusporedivo s carskim, ali s vremenom ce biti bolje. Citala sam tada da je moguce za dlan povratak od max 80% - i istina, nekad osjetim rez - ali mogu reci da se oporavilo maksimalno. Vjerujem da je tako i sa carskim.

Imam sve, i jessa pelene i chicco uloske :)

Hvala ti! I tebi sretno❤️ 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Everest
    25. Kolovoz 2026. 21:26

Advocatus i ti si već pred kraj, baš je proletilo vrijeme. Sretno ti na porodu, da li bio carski ili ne, neka sve prođe u najboljem redu 🍀☺️🩵

🙋🏻‍♀️ 1989
    💙 04/2020
    🩷 06/2026
    forum.everest26@gmail.com

Lunaa93
    25. Kolovoz 2026. 21:35

Moje iskustvo carskog reza je suprotno od Verbeninog, tacnije nije bilo tako bolno i super sam prosla.
    Primila sam epiduralnu anesteziju, jer je bio dogovoreni carski rez, koju nisam ni osjetila. Iskreno, bilo me je strah da ce boljeti. Sve je bilo gotovo za pola sata. Ustala sam 8 sati nakon operacije, malo je bilo bolno ali nista strasno. Kateter mi je sutradan skinut, ni to nije boljelo. Jedino sam imala blagu nestvjesticu nakon drugog ustajanja. Drugi dan sam se okupala i isfenirala, izasla isprwd bolnice i prosetala. Treci dan su mi pocele oticati noge i bile su uzasne sigurno 10-15 dana poslije poroda i to je ono na sta se ja mogu pozaliti. Takodje, bila sam klistirana, jer nisam imala stolicu, a i inace sa tim imam problem. Treci dan smo i otpustene, ja sam po izlasku iz porodilista vec pocela raspremati po stanu dok me nije babica vidjela i napala, pa sam pauzirala sa ciscenjem. Ono sto ti ja mogu reci iz svog iskustva, ustani kad ti kazu i probaj se cim prije aktivirati, bice ti lakse i bolje ces proci.
    Zelim ti da ti porod prodje kao moj i da se sto prije oporavis. Ono je mana epiduralne, imaces povremene bolove u ledjima , i sad ih imam, ali ne toliko strasne da se mora posegnuti za medikamentima. Ne smijes dizati nista teze od bebe prvih dana, a ni kasnije. 

👩🏻31👦🏻45
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻- Hashimoto
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI: 2025. 2❄️ ❤️
    Harmony 🩷
    10.07. 🩷👶🏼

Lunaa93
    25. Kolovoz 2026. 21:41

I da, jos uvijek osjecam utrnutost oko reza, i lohije mi jos traju, samo su sad bez boje, nije krvarenje. Pravo krvarenje sam imala 15 dana, kasnije se boja pocela mijenjati, a i krvarenje je bilo manje obilno. Sad ukoliko dignem kolica ili snesem bebu u autosjedalici zna se vratiti ruzicasta boja lohija. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻- Hashimoto
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    Harmony 🩷
    10.07. 🩷👶🏼

advocatus
    25. Kolovoz 2026. 23:23

Everest hvala ti puno! Ni ja jos ne mogu vjerovat koliko je brzo proslo i jedva cekam!

Luna hvala ti puno na odgovoru i drago mi je da si imala super iskustvo! Jel se ta bol u ledima javlja sve rjede kako ide vrijeme ili nema pravila? Drzim fige da se oporavis sto prije! 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Lunaa93
    26. Kolovoz 2026. 09:25

Bol u ledjima se javlja povremeno i to bas u dijelu gdje sam dobila anesteziju. U razmjeni iskustava sa mamama iz mog okruzenja koje su je primile, ti bolovi ce se javljati i kasnije ali povremeno. Uglavnom nista strasno. Ono sto i ja zakljucujem, jeste da je lakse ukoliko je carski dogovoren i ukoliko nije hitni. Zelim ti puno srece i lagan porod. Pokusaj biti sto opustenija, i javi se. ❤️

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻- Hashimoto
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    Harmony 🩷
    10.07. 🩷👶🏼

advocatus
    26. Kolovoz 2026. 10:07

Hvala ti puno! Javim sve❤️ 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Sirenaa
    31. Kolovoz 2026. 15:38

Kako si, jesi rodila?

👩🏻 91g AMH 9,3 pmol/L, PAI 4G/4G
    🧑🏻 88 g ✔️pokusavamo od 12/20 histeroskopija 4 puta
    5/2021 missed 7tt, 8/21 i 4/22 biokemijske. 2/23. 3/23 AIH ❌IVF 6/23 21 🥚, 10 🐧 8/23 FET ❌, 9/23FET❌, 10/23❌, 1/24 FET❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌2/25 FET 🐧🐧 7 tt Blighted
    IVF-ICSI 10/25 Ovaleap 225, Ganirelix, Ovitrelle-10 🥚 7🐧, 2 po 🐧🐧 i 🐧, ET 🐧🐧 ❤️❤️
    06/26 stigle 👧👧 ❤️❤️

advocatus
    31. Kolovoz 2026. 20:08

Draga Sirena nisam, zatvorena sam jos uvijek. U srijedu ce me hospitalizirat i onda ovisi koji dr me dopadne sta ce biti... Jer mi je prosli put receno da kakav carski, da nitko ne moze znati, a danas mi je bila ista dr koja je i spomenula carski koja je rekla da se glavica vec trebala spustit i da mi je on previsoko pa da iz njenog iskustva nije optimisticna za vaginalni porod. Tak da sad samo cekamo... Ovaj tjedan ide van sigurno, nece me pustit da prenesem

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Sirenaa
    31. Kolovoz 2026. 22:11

Samo da sve prode uredu🙏 Ako budes isla na carski da potrefis dokora Cukelja to bi ti bilo super. On je najbolji u Vinogradskoj.

5/2021 missed 7tt, 8/21 i 4/22 biokemijske. 2/23. 3/23 AIH ❌IVF 6/23 21 🥚, 10 🐧 8/23 FET ❌, 9/23FET❌, 10/23❌, 1/24 FET❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌2/25 FET 🐧🐧 7 tt Blighted
    IVF-ICSI 10/25 Ovaleap 225, Ganirelix, Ovitrelle-10 🥚 7🐧, 2 po 🐧🐧 i 🐧, ET 🐧🐧 ❤️❤️
    06/26 stigle 👧👧 ❤️❤️

advocatus
    01. Rujan 2026. 00:11

Daj boze njega ili Bolancu ako treba vec bit carski. Samo da mi on izade ziv i zdrab, ja cu sta god treba pregrmit. Hvala ti sto brines❤️

Kako si ti? Kako su cure? 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

advocatus
    03. Rujan 2026. 19:14

Sirena hvala ti na lijepim zeljama, potrefio me Cukelj ☺️

Bebica je stigla danas :) 
    Bio je carski jer je mali glavom zapeo u zdjelici i nije se mogao spustit. Na kraju imao i pupkovinu oko vrata i oko noge. Hvala bogu da je na ovako siguran i miran nacin izasao van

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

jasamja
    03. Rujan 2026. 21:16

Čestitke draga Advocatus. Malenom sretno u veselo djetinjstvo a tebi što brži oporavak. Uživajte i mazite se 💙 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

Everest
    03. Rujan 2026. 22:50

Pridružujem se čestitkama 💐 jako mi je drago da je sve prošlo u redu. Želim ti brz oporavak i što mirniji postpartum, a bebaču sve najbolje. A sada uživajte u maženju 🩵

🙋🏻‍♀️ 1989
    💙 04/2020
    🩷 06/2026

advocatus
    04. Rujan 2026. 00:42

Hvala puno cure🩵

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Sirenaa
    [UREĐENO] 04. Rujan 2026. 08:52

Cestitam od ❤️💐 
    Jako mi je drago da je sve dobro proslo i vjv da je Cukelj odradio to kako treba jer svi kazu da je njbolji 🤞😊
    Uzivaj s bebicom i želim ti brz oporavak.
    Moje cure su dobro, ima izazova jer su prijevremeno rodene, jedna zeza za hranjenjem ali nada se da ce sto prije doc na svoje. 🤗

06/26 stigle 👧👧 ❤️❤️

Lunaa93
    04. Rujan 2026. 15:25

Cestitam mama i zelim ti brz oporavak, a djecaku dug i sretan zivot! ❤️

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻- Hashimoto
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    Harmony 🩷
    10.07. 🩷👶🏼

Verbena
    04. Rujan 2026. 16:27

Čestitam!! 🥳
    Nadam se da si dobro i želim ti brzi i što bezbolniji oporavak kao i što mirniji postpartzm, a dječaku puno zdravlja i sreće! ❤️

🧔 1986., sve ok
    20.06.2026. 🌈🌞💙

advocatus
    [UREĐENO] 04. Rujan 2026. 20:07

Hvala puno cure❤️
    Ostavit cu ovdje broj ako mi se zeli koja javiti na whatsapp da procakulamo, bilo bi mi stvarno drago (095 19 85 930)

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Verbena
    05. Rujan 2026. 09:02

Advocatus, ako želiš, pridruži nam se u wapp grupi - Everest je ostavila mail na koji se javiš 😃

🧔 1986., sve ok
    20.06.2026. 🌈🌞💙

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Lunaa93
    25. Kolovoz 2026. 21:21

Cestitam svima na bebama, zelim im puno srece, a mamama brz oporavak. ❤️🍀

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻- Hashimoto
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    Harmony 🩷
    10.07. 🩷👶🏼

Everest
    07. Rujan 2026. 12:54

@Medenko @Lori @Mukii kako ste cure? Nema vas već dugo na forumu, nadam se da ste dobro..
    Kako su bebice?

🙋🏻‍♀️ 1989
    💙 04/2020
    🩷 06/2026

Jelušićkaa
    [UREĐENO] 30. Rujan 2026. 22:06

Zene nadam se da ste ok vidim dosta je tema utihnula. Nadam se da vam sve ide glat jer nama ne ide bas. Naime borimo se sa hranjenjem i nikako mi nije jasno da ne zeli da jede. Cim flasica u usta krene uvijanje plač grčenje. Pa to dijete kao da nikad nije gladno!?!  Počinjem se brinuti vec meni ovo nije normalno. Promjenili smo 3-4bočice i mlijeko ali ista je stvar. Što bi moglo biti? Jede po 90ml jedva doslovno inace pojede po 30-40ml. Za poluditi! I tako može izdrzati po 4h i više.
    Presli smo i prvu virozu proljev sreca kratko je trajalo. 
    Kako ste sve vi? Kako vaši malci?

jasamja
    30. Rujan 2026. 22:06

Hej hej, već danima razmišljam napisati neki post na ovu našu utihnulu temu i nikako. 
    Baš mi je žao da vodite ove borbe s hranjenjem 😔 mogu mislit kako je traumatično. Jesi možda razmišljala da odeš kod pedijatara na neki pregled ili savjetovanje?
    Mi isto odradili prvu "bolest" i to 2 dana u bolnici. Ulovila ju prehlada i drastično je smanjila vrijeme dojenja pa smo zadržani zbog blage dehidracije. Naravno odmah je pala na težini ali je već do danas dobro nadoknadila tako da se ne brinem. Još da riješimo nos i na konju smo. Inače je jako dobra beba, jede i spava, od jučer krenula i da "priča" s nama i smije se. Baš uživamo s njom 😁 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI