Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    23. Srpanj 2020. 06:42

Rio cestitke od srca!! ❤️

Rose1
    23. Srpanj 2020. 06:48

Rio cestitam draga🥳🥳🥳dobro nam dosao Oliver. Brz oporavak

💙

Rose1
    23. Srpanj 2020. 06:51

Trudy

Kaktusice drago mi je da je iskustvo iz rodilista tako dobro. Ja zbilja nisam na skoro nista od navedenog naisla 😁 cak ni toaletnog papira jedan dan nije bilo..

Tako i kod mene slucaj, kad sam bila na hospitalizaciji na 4.katu i nakon poroda na 5. falio toaletni, ja sam imala svoj, ali ono...

💙

mrs.p
    23. Srpanj 2020. 06:52

CurlySue

Dobro dosla Gita! 💝 Panda, tebi zelim brz oporavak! 💕
    Mrs. P., ja stavljam u obicnu flasiranu na sobnoj temperaturi. Sasvim je ok i ona prokuhana koju koristis za ad, samo ohladena naravno.

Ok, hvala! Sorry na gnjavazi

23. Srpanj 2020. 07:00

Rio cestitke od srca!

Vrapčić123
    23. Srpanj 2020. 07:07

Rio čestitam dragaaaa! Pusa malom Oliveru! 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    23. Srpanj 2020. 07:15

Rio13

Evo ukratko. Oliver je stigao u 4:45h, 3330g, 50cm, apgar 10/10. Ja sam mrvu popucala, 3 sava imam. Ne zna se jel vise plakao on ili ja kad se rodio 🤣 mislim da ipak ja haha.

Čestitam draga od ❤ i dobro nam došao, mali Olivere🥳
    Divno ime😊

mimoza
    23. Srpanj 2020. 07:27

Rio cestitke na malenom O 🥰 tebi zelim brz oporavak i cekamo detalje 🤗

• Bebac24
    23. Srpanj 2020. 07:38

Cestitke na gretici i oliveru 🥰🥰
    Vama zenice brz oporavak zelim.
    Mimoza ja dojim svugdje. I sa prvim sam. Jedino me ovaj put ljuti nigdje naci majice ili na kopcanje ili dublji dekolte 🤮🤮
    Sad po ljeti da se pokrivam pukla bi, eventualno stavim tetricu na njega al to rijetko

Maggy_1
    23. Srpanj 2020. 07:50

Panda i Rio čestitam od srca 💐
    Cure molim pomoć, osip ne mogu se sjetiti koja je pisala za osip kod beba, moja je dobila crvene prištiće na jednoj strani lica i sad vidim da ih ima par i po rukicama. U ponedjeljak je pedijatrica rekla da ne treba sa ničim mazati već samo prati sa čistom vodom no ne prolazi, sa čim ste vi mazale? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.