Kaktusice drago mi je da je iskustvo iz rodilista tako dobro. Ja zbilja nisam na skoro nista od navedenog naisla 😁 cak ni toaletnog papira jedan dan nije bilo..
Tako i kod mene slucaj, kad sam bila na hospitalizaciji na 4.katu i nakon poroda na 5. falio toaletni, ja sam imala svoj, ali ono...
💙
Dobro dosla Gita! 💝 Panda, tebi zelim brz oporavak! 💕
Mrs. P., ja stavljam u obicnu flasiranu na sobnoj temperaturi. Sasvim je ok i ona prokuhana koju koristis za ad, samo ohladena naravno.
Ok, hvala! Sorry na gnjavazi

Rio čestitam dragaaaa! Pusa malom Oliveru! 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo ukratko. Oliver je stigao u 4:45h, 3330g, 50cm, apgar 10/10. Ja sam mrvu popucala, 3 sava imam. Ne zna se jel vise plakao on ili ja kad se rodio 🤣 mislim da ipak ja haha.
Čestitam draga od ❤ i dobro nam došao, mali Olivere🥳
Divno ime😊
Rio cestitke na malenom O 🥰 tebi zelim brz oporavak i cekamo detalje 🤗

Cestitke na gretici i oliveru 🥰🥰
Vama zenice brz oporavak zelim.
Mimoza ja dojim svugdje. I sa prvim sam. Jedino me ovaj put ljuti nigdje naci majice ili na kopcanje ili dublji dekolte 🤮🤮
Sad po ljeti da se pokrivam pukla bi, eventualno stavim tetricu na njega al to rijetko

Panda i Rio čestitam od srca 💐
Cure molim pomoć, osip ne mogu se sjetiti koja je pisala za osip kod beba, moja je dobila crvene prištiće na jednoj strani lica i sad vidim da ih ima par i po rukicama. U ponedjeljak je pedijatrica rekla da ne treba sa ničim mazati već samo prati sa čistom vodom no ne prolazi, sa čim ste vi mazale?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji