Kaktusice drago mi je da je iskustvo iz rodilista tako dobro. Ja zbilja nisam na skoro nista od navedenog naisla 😁 cak ni toaletnog papira jedan dan nije bilo..
Tako i kod mene slucaj, kad sam bila na hospitalizaciji na 4.katu i nakon poroda na 5. falio toaletni, ja sam imala svoj, ali ono...
💙
Dobro dosla Gita! 💝 Panda, tebi zelim brz oporavak! 💕
Mrs. P., ja stavljam u obicnu flasiranu na sobnoj temperaturi. Sasvim je ok i ona prokuhana koju koristis za ad, samo ohladena naravno.
Ok, hvala! Sorry na gnjavazi
Rio čestitam dragaaaa! Pusa malom Oliveru! 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo ukratko. Oliver je stigao u 4:45h, 3330g, 50cm, apgar 10/10. Ja sam mrvu popucala, 3 sava imam. Ne zna se jel vise plakao on ili ja kad se rodio 🤣 mislim da ipak ja haha.
Čestitam draga od ❤ i dobro nam došao, mali Olivere🥳
Divno ime😊
Rio cestitke na malenom O 🥰 tebi zelim brz oporavak i cekamo detalje 🤗
Cestitke na gretici i oliveru 🥰🥰
Vama zenice brz oporavak zelim.
Mimoza ja dojim svugdje. I sa prvim sam. Jedino me ovaj put ljuti nigdje naci majice ili na kopcanje ili dublji dekolte 🤮🤮
Sad po ljeti da se pokrivam pukla bi, eventualno stavim tetricu na njega al to rijetko
Panda i Rio čestitam od srca 💐
Cure molim pomoć, osip ne mogu se sjetiti koja je pisala za osip kod beba, moja je dobila crvene prištiće na jednoj strani lica i sad vidim da ih ima par i po rukicama. U ponedjeljak je pedijatrica rekla da ne treba sa ničim mazati već samo prati sa čistom vodom no ne prolazi, sa čim ste vi mazale?
Sortiraj odgovore
Najstariji