Mene probudila I sad neka kao menstrualna bol (jel to normalno 3_4 dana nakon poroda?) I lokva kraj cice (jeli to mlijeko konacno krenulo?) 🤞?
Da bit ce boli i bit ce kontrakcija kako budes dojila.
Vj nadolazi kolostrum i mlijeko bravoo 😊😊
https://ibb.co/hypyj42 ja imam ove male tetrice, vatene jednokratnr kockaste i od prvog mi je jos sveki sasila pamucne.
Evo i mene,nocna pticaa..🙈vec smo na 3.stranici..sjecam se kad smo bile tek na pocetku i prijavljivale se jedna po jedna..kako vrijeme brzo leti..
Kod mene isto menstrualni bolovi al nista pravilno ni redovno,vise onako neka konstanta..
Sjetim se recenice od dr.nece to bas tak skoro😂😂,a meni je vec i malo dosta..
Poseban pozdrav curkama s bebicama🥰🥰
Anja🌸🌸
Noćna smjena.
Toliko se rita da me probudila... i nekakva bol lagana kao u desnom jajniku. Uh.
Vrapčić, kako si?
___
37+6
Mene probudila I sad neka kao menstrualna bol (jel to normalno 3_4 dana nakon poroda?) I lokva kraj cice (jeli to mlijeko konacno krenulo?) 🤞?
Ja sam isto imala menstrualnu bol zbog stezanja maternice, jednom sam zvala sestru za injekciju koliko me bololp
Jutrooo!!
Evo mi cikimo nakon 4 sata nananja u komadu 💪 Ali prije 4 h show. Kakanje 3x tokom podoja i svaki put presvlacenje, propustila pelena ili sam ju krivo zakopcala pa je i bio zapisan pa presvlacenje robice, pa malo nosanje na rukama jer nije htio ni spavat, ni sisat. Al bas sam se uspjela lijepo odmorit u ova 4 sata iako sam se ja sama u medjivremenu budila. Idemo sad dalje nanati 🥰
Vucica kao sto cure kazu, valjda se sve vraca na mjesto. Super za mlijeko!! Samo sad na zahtjev na cicu i bit ce to super. Kod mene jos uvijek kolostrum, ali bas ga ima. Kad bljucne bude onak sve tamno zuto.
Vrapcic sta se dogadja? Gdje si?
Pozdrav cure, nisan se dugo javljala, svasta nesto se izdogadalo da bi mi tipkat ode bilo zadnje na pameti.
Vrtila san cilu noc postove, citala, CESTITAM SVIMA NA RODENJU SVOJIH ANDELAKA!
Cilu noc ne spavam od brige i stresa, ako se nista ne dogodi u meduvremenu, u petak idem na inducirani.
Citala sam sad malo o tome po forumima, postovi su bili toliko strasni da sam ja priplakala od 3 sata sve do sada sta me ceka.
Ja neznan ocu li to prizivit. Bas sam u velikoj panici, brizi, ne spavam nocima, iman osjecan da cu taj petak docekat satravena. Uzasno mi je.
💞girl💞
Jutro curke! Ja zaspala sinoc odmah nakon javljanja, alo evo zgaravica me probudila 😒
.
Hvala vam za savjete za pamucne krpice. Jednokratne blazinice sam uzela lola babh, ali ovdje u DMu niie bilo bas krpica. Provjerit cu jos Bipu, ali i naruciti male rucnike iz Ikee kad ste ih tako nahvalile :) Jedino moram onda malo podebljati narudzbu da se isplati - savjeti za beba prakticne stvarcice dobrodosli 😀
.
Zaraa - nemoj se plasiti jako i ouno citati losa iskustva jer i inducirani porod moze proci najnormalnije. I normalno je da te strah, pogotovo kad imas datum. Zbog cega su rekli da bi trebala na inducirani?
Vrapcic - nadam se da spavas snom pravednika 😇 Ili si mozda na putu da vidis Greticu
Mocho nazalost iza sebe imam 3 neuspjele trudnoce, takoder ovo je ivf trudnoca i 3 doktora su rekla da nebi cekala do kraja vec izazvali porod da bude u pod nadzorom.
U jednu ruku mi je drago, ali u drugu ruku umirem od brige.
Najradije bi volila da me zaboli i krene samo od sebe.
Otvorena sam samo prst. Osjecam lagane menstrualne bolove, bolove u krizima al sve skupa je to nista.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji